Cevap: #5 Gökhan Zan

kac tane ölümcül hata yapti bugün saymayi unuttum! ft semih'i denese hafta ya iyi olur..

Topa ilk hamlelerde çok başarılı olmamasına rağmen kademe konusunda fena değil.Ayağa top yapabilmesi Servet'e göre çok daha iyi ancak kritik yerlerde önemli pas hataları yapıyor.Bunları en aza indirerek mücadele ederse Ujfalusi'yle iyi bir ikili oluşturabilirler.Yeter ki paslara ve ilk hamlelere dikkat etsin.

Servet'ten daha iyi olduğu kesin, Ujfalusi-Gökhan ikilisi bozulmamalı sene sonuna kadar.

Ujfalusi > Gökhan > Ceyhun > Semih > Servet

Sakatlık sorunu yaşamaz ise bu sezonki ikilimiz Gökhan - Ujfalusi olmalı. Gökhan Servet'den daha iyi bence

Gökhan iyi bence bir kaç pas hatasında hemen asıp kesiyoruz.

Bir diğer maçta güzel oynar kral yaparız bu bakış açımızı değiştirmemiz lazım .:)

Bence servetten daha iyi servet çilesini çekmek istemiyorum ben.

oynadigi tek toplarin defansi nasil rahatlattigini gorememek bence enteresan bir mac seyretme sekli

servetin o pozisyonlarda 3 kere donup topu itekleyip 8 saniyede soldan sag ayagina topu alip

AYKUTa donmesi ile karsilastirin diyelim

Selcuk'un hali saha calimi yedigi 7. dakikadaki pozisyonda iki kere golu onlemesi yeter

Pas hatalarini gecin, adam mukemmeldi bugun.

şu yaptığı pas hatalatı olmasa çok başarılı bence servetten çok daha iyi oturdu en azından aptal aptal çalımlar atmaya çalışan bir oyuncu yok defansta sağlıklı bir gökhan servetten iyidir

Adam sürekli dikine pas denedigi icin hata yapıyor. Hücumdan biri destek vermese yarı sahamızdan Servet'le top cıkaramıyoruz.

Geri
Üst Alt