Cevap: #5 Gökhan Zan

gokhan zani ovmeye korkuyorum. neyse boyle iyi.

hala sakatlanmadı. gökhanda ender gelişen olay:)

Gökhan Zan o boya rağmen bi insan bu kadar mı kafa toplarında etkisiz olur.

Kafa vuramıyorsan o boyla hantallığını çekmeye gerek yok.İyi gözüktüğü maçlarda bile olmadık bi hatada yapabiliyor.

Gökhan oynayacağına artık alt yapıdan bir stoper oynasın.

Gökhan Zan o boya rağmen bi insan bu kadar mı kafa toplarında etkisiz olur.

Kafa vuramıyorsan o boyla hantallığını çekmeye gerek yok.İyi gözüktüğü maçlarda bile olmadık bi hatada yapabiliyor.

Gökhan oynayacağına artık alt yapıdan bir stoper oynasın.
ben serveti söylüyorsun sandım. hantal deyince aklıma servet geldi.:)

Azerbaycan gibi bir takıma karşı Gökhan oynasa nolur Servet oynasa nolur ? Al birini vut ötekine.Almanya maçında Gökhan oynasaydı ne değişirdi ?

Gökhan Zan saha ici davranislariyla ve saha disi konusmalariyla Galatasaraya yakisan düzgün bir kisilige sahip.

Evet karakter olarak düzgün birine benziyor ama futbolculugunu son bir kac macta ki performansını baz alarak abartmayın. Gelecek sezon bu adam(lar)la CL'ye ha cıkmısız ha cıkmamısız zerre fark yok. Emre Asık gibi yedek beklesin, sorun cıkartmasın, saha dısında karakterini konustursun, iste o zaman gercekten sevilen bir ismi olabilir bu camianın. Aynı Emre Asık gibi.

Azerbaycan gibi bir takıma karşı Gökhan oynasa nolur Servet oynasa nolur ? Al birini vut ötekine.Almanya maçında Gökhan oynasaydı ne değişirdi ?
gomez o calımı atamazdı. bende gökhan süper topcudur demiyorum ama. servetin yedigi o calımı kimse yemez. cünkü calım degildi adam feyk attı resmen.

Gökhan iyi değil. Servet çok kötü. Yani Servet'e göre iyi.

Servet futbolcu filan degil. ha güresci olarak iyi. rakibi iyi dövüyor ama artik yaslandi. biz yine futbolculari konusalim. Zan bence vasat bir defans ama topu oyuna sokmada cok iyi. ayaklarina hakim ve topu iyi sürüyor. buda türk futbolunda eskik olan bir özellik.

birkac egzotik hareketi disinda cok iyiydi ama egzotik hareketleri pahaliya patlayabilirdi. yine de baya iyiydi gokhan hyis

Ortaya doğru ezbere pas atması fiyasko.Samsun maçında öyle gol yedik ama Bursa maçındada pozisyon gol olabilirdi.

Bülent Korkmaz' ı şu haliyle al getir koy yerine daha faydalı olur. Gökhan, stoper mevkisinin konu mankenidir. Daha ilerisi olamaz.

Her maç 1 tane rutin olarak rakibe arapas atıyor ama onun dışında iyi.O alışkanlığındanda vazgeçse daha iyi olacak

Iyiye gidiyor ama pas hatalarini azaltsa daha iyi olur.

Her maç 1 tane rutin olarak rakibe arapas atıyor ama onun dışında iyi.O alışkanlığındanda vazgeçse daha iyi olacak

Hayır şu oynadığı topa da yazık olucak.O hata gol olsa biterdi bir çok kişinin gözünde,yine bize Servet kalırdı.Sonrasında yine iyi oynadı.

Geri
Üst Alt