Cevap: #5 Gökhan Zan

servet takımı defansını geriye yaslamaktan başka hiç birşey yapmıyor.

dün görmediniz mi gökhan ile ujfayı top forvetlere gelmeden önlerine aslanlar gibi atlıyorlar. rakibin üzerine gidiyorlar.

servetin rakibin üzerine gittiğini rakipten önce topa atladığını görmedim ben.

Devam et Gökhan aslan parçası.. Nazar değmez inşallah.

CL'de oynama hakkına eristik diyelim. Buraya tek bir kisi yazsın ki "Gökhan Zan'la CL'de basarı saglayacagız". Olmaz, öyle bir olasılık yok. Bırakın adamı super-elite yapmayı yada yerin dibine sokmayı. Lig'de öyle yada böyle idare edicek bizi. Ama olurda Fatih hoca bu adamı gelecek sezon ki ilk 11 planlarına dahil ederse, iste o zaman istifa eylemlerini ilk ben baslatırım.

1 maci daha sakatlanmadan bitirdi,helal olsun:D

en azindan kaymaya calisiyor adam yere falan yatiyor servet gövdesiyle anca 2-3 hava topu aliyor. serveti 2'ye katlar.

CL'de oynama hakkına eristik diyelim. Buraya tek bir kisi yazsın ki "Gökhan Zan'la CL'de basarı saglayacagız". Olmaz, öyle bir olasılık yok. Bırakın adamı super-elite yapmayı yada yerin dibine sokmayı. Lig'de öyle yada böyle idare edicek bizi. Ama olurda Fatih hoca bu adamı gelecek sezon ki ilk 11 planlarına dahil ederse, iste o zaman istifa eylemlerini ilk ben baslatırım.

fatih hoca stopere mi adam alsın sol beke mi ileriye mi sol kanada mı forvete mi her kafadan bir ses çıkıyor vallahi.

bi 9 tane daha transfer yapamayacağımıza göre stopere transfer olayı ancak servetin satılması veya takasta kullanılmasıyla çözülür diye düşünüyorum.

bursayla serdar aziz/servet takası ve belli bi miktarla anlaşılabilir belkide.

Stoper solbekten bile daha önemli bir mevki. Song ve Tomas'ın yanlarında Cafu ve Branco oynamıyodu sonucta. Takımda fazla bir eksik yok, fakat önemli eksikler var,

Servetin sözlesmesi bitiyor zaten. umarim uzatmak gibi hataya düsülmez. Ujfalusi de yaslandigina göre oraya cok saglam bir yabanci stoper alinmali.

:Z9:

Uzun bir süre istifa eylemleri baslamaz o zaman

gokhan zan tam bir GRAL aksini soyleyen art niyetlidir ya da lobotomi gecirmistir acik konusuyorum (..

ne olur sakatlanma yalvarıyorum... yalvarıyorum gokhan.. beni servete mahkum edemezsin.

yerine başkası alınmalı, gokhan zan ocakta artık gitmeli. gerekirse forvet alınmasın.

yerine başkası alınmalı, gokhan zan ocakta artık gitmeli. gerekirse forvet alınmasın.

Kalsın yedekte beklesin, ucuz herif oynadığında da Servet'ten iyi en azından. Yapılması gereken devre arasında Kemal Tokak'ın alınması

Ciddi birşeyi yoktur umarım. Ujfalusi ile beraber cok iyi bir dönem geçiriyorlardı.

gokhan servetten atletik diyen adam bu konuye mesaj yazmasa hayirli olur

Ne demistik? Gökhan Zan Servet'ten her türlü hızlı, atletik ve cevik bir oyuncudur. Servet'in kırmızı kart yedigi pozisyonda Gökhan olsaydı, yetersiz oldugu halde faule hic bir sekilde gerek kalmazdı.

Geri
Üst Alt