Hasan Hazara
10 Numara!
- 28 Aralık 2008
- 11.526
- 408
- 1.878
Cevap: #5 Gökhan Zan
ne sansli bi adam
antremanla adam 1,5 mio euro cebine indiriyor
ne sansli bi adam
antremanla adam 1,5 mio euro cebine indiriyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağlık Bakanlığı hastanelerde 'sus' işareti yapan hemşire fotoğraflarının değiştirileceğini açıkladı. Artık mevcut çerçevelerin yerine milli futbolcu Gökhan Zan'ın portresi hastanelerin duvarlarını süsleyecek.
Bakanlık yetkilileri, yılın 313 gün ve 6 saatini türlü türlü sağlık kuruluşlarında geçiren milli futbolcuyu sağlık ekonomisine verdiği katkılar nedeniyle onore etmek istediklerini ifade etti. Yetkili, "Oyuncumuzu Bakanlık'ta müsteşar yapmayı da düşündük, sonuçta ha 121 müsteşar, ha 122. Ama bunun daha güzel bir jest olacağına karar verdik" dedi.
Gökhan Zan'ın ilk kez sus' diyeceği törene Sağlık Bakanı'nın yanı sıra Kadın ve Dırdırdan Sorumlu Devlet Bakanı, cam ve camseverlerin dostu Fıratpen, 'sus işareti'nin önde gelen isimlerinden Tuncay Şanlı ve Gökhan Zan'ın sağ omzu da katıldı.
Törende yaptığı konuşmaya "Söz gümüşse sükut altındır" diye başlayan Gökhan Zan, "Öncelikle omzuma teşekkür etmek istiyorum. Zaman zaman yollarımız ayrılsa da aynı bedende can gibiyiz. Türkiye'de sağlık sektörünün gelişmesine benim kadar onun da katkısı vardır" diye konuştu.
Zan'ın törene katılan Adalet Bakanı'ndan amcaoğulları Bora ve Kalpa'nın isim değişikliği için yardım istediği de gelen bilgiler arasında.

7 senedir TSL 'de oynuyor. Defans oyuncusu olmasına rağmen 7 senede 116 maç yapmış.
2000 yılında hem Suat hem Okan ikilisi 1 senede 56 maç yapmışlar. 56 maçı Gökhan 3.5 senede oynuyor.
7 senedir TSL 'de oynuyor. Defans oyuncusu olmasına rağmen 7 senede 116 maç yapmış.
2000 yılında hem Suat hem Okan ikilisi 1 senede 56 maç yapmışlar. 56 maçı Gökhan 3.5 senede oynuyor.