Cevap: #5 Gökhan Zan

Kamera şakası gibi bu adamın halen takımda bulunması.Serdar Özkan ile birlikte transferi tez konusudur.

Hayat buna güzel oynamıyor para alıyor oynarsada sakatlanıyor oynamak durumunda kalmıyor her türlü parayı alıyor:D

İlk gönderilmesi gereken isimlerden. Aldığı her para boşa.

Gökhan Zan'a 2 yılda verilen paraya erkek voleybol takımımıza şampiyonluğa oynayacak kadro kurulurdu.

Allen Iverson ile aynı parayı alması dünyanın adaletsiz olduğunun göstergesi.

Sözleşmesi sezon sonu bitiyor.

Gökhan normal insanlardan farklı olarak omuzları çıkık olan bir kişi. Omzu yerine oturduğu zaman vücut otomatikman tekrar çıkartıyor. :)

İki yıl sonunda oynayacağı maç sayısını çok merak ediyorum.

Artık her şeye alıştık. Sarp ve Servet ile beraber sözleşmesi uzatılırsa hiç şaşırmam bile.

su içerken bile sakatlanır bu adam.

film çevirsin ''kolay para'' diye başrolde de kendisi oynasın hem yönetsin hem oynasın :) tabi sakatlanmazsa

beşiktaşa ilk gelişini hatırlıyorum çok büyük beklentiler vardı ve bikaç yabancı iyi futbolcuya benzetmişlerdi bende vay bee demiştim neymiş bu ama o zaman bile yanılmıosam çok sakatlanmasıyla alakalı bişi söylenmişti haklılarmış adam daha kendine gelemedi

beşiktaşa ilk gelişini hatırlıyorum çok büyük beklentiler vardı ve bikaç yabancı iyi futbolcuya benzetmişlerdi bende vay bee demiştim neymiş bu ama o zaman bile yanılmıosam çok sakatlanmasıyla alakalı bişi söylenmişti haklılarmış adam daha kendine gelemedi

yani sen g.saray'a gelene kadar g.zan'ı tanımıyordun? hangi lig takip ediyordun birader kore ligini mi?

Geri
Üst Alt