Cevap: #5 Gökhan Zan

devre arasında emenike transferinde sürülmeli s.özkan v.s kim varsa verin alın şu adamı

hiçbir faydası yok takımdan gönderilmesi şart.

adnan sezgin icraatları yurt içinde bedava sakat işe yaramayan ne kadar adam varsa toplasın getirsin ondan sonra polat baskanımız transferde az parayla buyuk basarı yaptık diyip elindeki iyi adamları satıp işe yaramaz adamlardan futbol bekleyıp husrana ugrasın ama sezgine guvensın stadı ben acacam diye takımı berbat duruma suruklesın

Hakkında alacakları karşılığında sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedileceği konuşuluyormuş. Demiştim demek için yazdım. Çok dedikodu yapıyorum bu aralar çok. :))

kumarda hep kasa kazanır, bizim yöneticiler de kumar oynadı kasa kazandı, burada kasa gökhan zan oluyor adam her halükarda kazanıyor...

Servet sakatlandı.Antrenmanda Neill ile birlikte denenmiş.Kasımpaşa maçıyla kendisini son bir kez görmüş olacağız.

yalniz arkadaslar, ben bu adama acayip kil oluyorum, tabi sarpa, barisa oldugum kadar degil ama yinede cok kil oluyorum.

adami kirasim geliyor, sanki bir tekme atsam cam gibi kirilacak adam.

vallahi iki yildir belki 5 maca cikmayi becermistir mi bilemiyorum

Cam oyuncular dolu bu takim, hele Zan geldigi an sanki grip gibi herkese gecti... bi gariplik var

Gökhan Zan'ı oynatırsa forumda Hagi'ye üçüncü dünya harbi ilan ederim.

İnşallah maç başlamadan sakatlanırda oynatılmaz. Aslında sakatlanması için beddua etmeye bile gerek yok.

O kadar okuyor millet, çalışıyor didiniyor. Bilseydim G.Zan gibi olurdum bu kadar eziyete girmezdim, baksana adam ne kadar kolay para kazanıyor, fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezinde.

Bu arada Emre Çolak'ı sakatlayan Gökhan Zan'mış..Saçma bi pozisyonda Çolak Zan'a çarpmış ve burnu kırılmış..Ayrıca sakatlık problemi olmasa bence Servet'ten daha iyi bir stoper..

Kitap yazsın bence, "Yatarak köşeyi dönme yöntemleri" diye. Futbolculuk kariyeri tamamen sakatlanıp klüpten parayı cukkalamak doğrultusunda. Seni hiç sevmedim Gökhan Zan, buraya gelmene de sonuna kadar karşı çıkmıştım. Belliydi çünkü böyle olacağın. Şu adamların ne zaman klüpten kovulacağını merak ediyorum.

Ha bu adam bizde oynuyordu lan.

Geri
Üst Alt