Cevap: #5 Gökhan Zan

O kadar okuyor millet, çalışıyor didiniyor. Bilseydim G.Zan gibi olurdum bu kadar eziyete girmezdim, baksana adam ne kadar kolay para kazanıyor, fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezinde.

Çıraklıktan yetişti,2 seneye fizyoterapist çıkar Gökhan :)

SportifCumleler Serdar Kesimal için Gökhan Zan + para

teklifi diyorlar...

Ne kadarda müthiş olurdu.

Kim aldıysa Gökhan Zan'ı tebrik etmek lazım. Bile bile lades olma durumu Beşiktaş'ta da zaten oynamıyordu bize geldi tamamen sakat oldu. Hagi herhalde Servet yerine Zan'ı oynatacak bari yedekte A2 takımdan bir tane defans olsa. Ne olur ne olmaz 30 dakika içinde sakatlanabilir :)

Şu an galatasaray formasıyla en iyi maçını çıkarıyor ilk yarı itibariyle

farkettiyseniz defansta hic top geveleme yok

sagdan sola donmeler yok

hizla ileri kosup taca atmalar yok

Gökhan gayet iyidi bu akşam ortasahaya ayhan yerine çift yönlü bir adam geldiği takdirde stoperlere düşen iş yarıya iner

Gökhan iyi zaten, bugün ki maçla anlamadık bunu. Gökhan umarım sakatlanmaz bundan sonra. Sakatlanmadığı sürece kesinlikle Servet'i kesecektir. En azından futboldan anlayan her adam Servet yerine Gökhan'ı oynatır.

Bugun gayet iyiydi. S.Paolu'lu Miranda gelse bundan farklı olmaz, ara transferde alacagın 3-4m euroluk stoper G.Zan ya da Servet'ten aman aman farklı olmaz. (Çok iyi adamlar hariç)

Sorun defansta değil, orta saha göbekte.

Açıkçası Karabük maçında emennikenin yaptıklarını gördükten sonra pek güvenim kalmadı bu adama.Kasımpaşa maçıyla iyi kötü demem ben..

Her türlü Servet'ten iyidir ama büyük ihtimalle yarın sakatlık haberini alırız.

Bugun gayet iyiydi. S.Paolu'lu Miranda gelse bundan farklı olmaz, ara transferde alacagın 3-4m euroluk stoper G.Zan ya da Servet'ten aman aman farklı olmaz. (Çok iyi adamlar hariç)

Sorun defansta değil, orta saha göbekte.

Çok doğru söylüyosun ortasaha dirençsiz olunca(ayhan barış) suç garibim stoperlere kalıyor genelde

Boşuna heveslenmeyin birazdan haberi gelir, Gökhan Zan sezonu kapattı diye.

Geri
Üst Alt