Cevap: #5 Gökhan Zan

Olması gereken stoper tercihleri

1. Hakan

2. Cana

3. Ali Turan

4. Ahmet

5. Gökhan Zan!

6. Servet

Terim Gökhan Zan'ı milli takıma almasaydı bugün Gökhan Zan diye bir futbolcuyu fazla kimse bilmezdi, Bank Asya liginde sürünür dururdu. Tesadüflerin biryere getirdiği futbolcu. Şansa bak, Ali Turan en tehlikeli takımlara karşı sağbek oynamak zorunda bırakıldı, Gökhan Zan'a lig sonuncusuna karşı şans veriliyor! Gökhan Zan sadece bir maç sağbekte oynatılsaydı futbol hayatı biterdi.

Hala sakatlanmamis büyük basari vallah.

Performansını alkışladım.. Zorlayacak çok fazla adam olmaması da bir etkendi belki ama..

Bu işte bir terslik var, sakatlanmamış olamaz! Acaba sağlamlık rolü yapıyor olabilir mi? :rolleyes: :asd:

GS TV'de son pas programına katılacak, bu akşam saat 20.30'da

Sakatlansa da, çok yönlü bir defans oyuncusu olmasa da en azından Galatasaray'a, teknik direktörüne ve takım arkadaşlarına karşı bir karaktersizlik yapmadığı için saygı duyuyorum Gökhan'a.

Müftülükten yapılan açıklamaya göre kıyametin yaklaştığı dayanaklarının ise Kıyamet alametleri arasında yer alan Gökhanın sakatlanmaması olduğu belirtildi.

Bence sakatlanmaz artık. Maçta fazla yormaz kendini, riskli hareketler yapmaz. Çevresinde cankurtaran Sabri var, Neill ve Cana canını dişine takar, yinede Gökhan'ın açıklarını kapatırlar. Onun için kendini fazla üzmesin maçta 90 dakikayı manken gibi bölgesinde gezinerek tamamlasın.

Galatasaray futbolcusu degil kesinlikle, 1 mac iyi oynadi diye goklere cikartmaya gerek yok. Oynadigi berbat otesi maclari unutmayin, hizli bir forvet karsisinda varlik gosteremez

Gencler yaksamlar.

Çok beğendim ilk yarı.Pasları hareketliliği , pozisyon alması, müdahaleleri çok iyiydi.

Maçın başında saçma pas hataları yaptı yine, müdahele etmedi bazı yerlerde de. Senelik 1 milyon euro alan bir adam için takıma katkı verdiği falan da yok.

Elestirmis olmak icin elestirdigin belli.

Elanoyu gönderirken yok senelik bu kadar alıyordu, yok 210.000 euro ödeme yapacaktık diye taraftarı uyutan yönetim, 2 senede toplasan 20 maç oynamamış adama verilen 2 milyon euronun hesabını nasıl yapacak merak ediyorum.

Geniş çaplı yapılacak temizlikle(Futbolcu, yönetim bazında) şutlanacakların en başında yer alması lazım normal şartlarda ama burası Türkiye belli olmaz hiçbirşey. Seneye maaşına zam yaparak 1.5'da verirler bu adama, sezon boyunca 5 maç yapsa maç başına 300.000 euro kazanmış olur.

Geri
Üst Alt