Cevap: #5 Gökhan Zan

2 yıldır sakat adam. Anca bu kadar oynayabiliyor işte.

Büyük başkan Adnan Polat'ın bize armağanlarından birisi.

Galatasaray'ın kaderini değiştiren insan. Emre'yi sakatlayıp, kendisi de sakatlanmayıp ve oynayıp bjk ve Kayseri maçlarında sezdiğimiz ateşi söndüren kişi olmuştur. Sayesinde takım içi tüm dengeler altüst oldu.

Galatasaray'ın kaderini değiştiren insan. Emre'yi sakatlayıp, kendisi de sakatlanmayıp ve oynayıp bjk ve Kayseri maçlarında sezdiğimiz ateşi söndüren kişi olmuştur. Sayesinde takım içi tüm dengeler altüst oldu.

Abuk subuk konusma.

Fikrim su: bos bos konusup gereksizlik yapiyorsun. Bu fikrim.

Gökhan Servetten iyi diyenlere gözlük tavsiye ediyorum.Karabük maçını izleyin hele bi görün Gökhanı.Bu adamı futbolcu diye kadroda tutanın Galatasarayla ilişiği kesilmeli !

Halen Servet diyorlar.Üç senedir klubün anasını ağlattı, tüm değerleri çiğnedi halen Servet.Klubün anahatarını verelim anasını satalım ServeT'e. Artık bunu istiyorlar herhalde.

Servet kötüyse bu kötünün de kötüsü.Bunu söylüyorum.Varsın Servet yerin dibine girsin.Ama bu adamdan iyi olduğu konusunda fenerli ve beşiktaşlı arkadaşlarımda dahil hem fikiriz.Aksini iddia eden Gökhan Zanın büyük maçlardaki Performansına baksın yok hatta Karabük performansına baksın.Emennikenin Gökhanı nasıl maymun ettiğini görsün..

Servet'in oynamamasını istememizin nedeni futbol dışı nedenlerdir.Bunların ne olduğunu hepimiz biliyoruz.Eldeki mevcut şartlarda Zan oynayacaktır.Kötü bir oyuncu kabul ama yapacak bir şey yok.Sene sonu operasyonunda yollanması gereken isimlerden

Servet kötüyse bu kötünün de kötüsü.Bunu söylüyorum.Varsın Servet yerin dibine girsin.Ama bu adamdan iyi olduğu konusunda fenerli ve beşiktaşlı arkadaşlarımda dahil hem fikiriz.Aksini iddia eden Gökhan Zanın büyük maçlardaki Performansına baksın yok hatta Karabük performansına baksın.Emennikenin Gökhanı nasıl maymun ettiğini görsün..

Ac fener macini izle Emenike Yobo'yu nasil maymun etmis onu da gor. Cok biliyorsun herseyi ya, 1 senedir oynamayan adami Emenike'ye karsi koyarsan boyle olur. Gerci Yobo kadar rezil olmadi Gokhan da hadi neyse.

Geri
Üst Alt