Cevap: #5 Gökhan Zan

Ac fener macini izle Emenike Yobo'yu nasil maymun etmis onu da gor. Cok biliyorsun herseyi ya, 1 senedir oynamayan adami Emenike'ye karsi koyarsan boyle olur. Gerci Yobo kadar rezil olmadi Gokhan da hadi neyse.

Karabük maçı sarmadıysa EURO 2008 maçlarına bak.Servetle kıyaslıyorum ben hem Yoboyla değil.O maçlarda Servetle oynuyorlardı.İzle gör kardeşim :)

Sezon sonu başka bir klüple devam etsin. Yolu açık olsun.

En azindan ruhsuz degil bence. Sari Kart aldigi pozisyon ve sonrasindaki hallerini gördünüz hirsliydi ama kapasitesi bu kadar yapacak birsey yok.

Servet eger gercek Servet olursa Gökhan Zan'dan cok cok daha iyi ama olmuyor.

Üfff ne ruhu ya.. Adam hep umur dışı. Aklı topta değil. Düşündüğü tek şey vardır; o da sakatlanacak mıyım sakatlanmayacak mıyım ? Zaten kaliteside belli.

Karabük maçı sarmadıysa EURO 2008 maçlarına bak.Servetle kıyaslıyorum ben hem Yoboyla değil.O maçlarda Servetle oynuyorlardı.İzle gör kardeşim :)

2008 kadrosunu toplayalım istersen adı üstünde 2008 2 yıl geçti. 100m€ yla ölçülen benzama bile Rmadrid'de bir halt edemiyor. Geçin artık şunu.

1.5 yıl sakatken saha kenarında kendini 10 yıllık Galatasaraylı göstermek için bir türlü artislikler yapıyordu. Ama yapmacık davranışları her zaman sırıtıyor. Vicdanı zaten rahattır, ama 2 sene aynı şekilde bomboş geçseydi kapının önüne koyulacağını biliyordu. Hedefi yeni mukavele yapmak.

Gökhan zan ağırdır sık sakatlanır cüssesiyle alakalı olarak geç iyileşir doğrudur ama gökhan zan stoperdir hemde özbe öz.Düzey olarak orta ayar bi stoperdir....

Genel olarak beğenmem ama sağlam kalırsa Servet'ten 4 gömlek üstün futbolcu.En azından hatalarını kapatmak içi canla başla çalışıyor ve tekniği çok iyi. İnşallah hep sağlam kalır.Bu sene biraz katkı verse kar.

Yine gol yedirmiş bize! Servet ile yaptıkları hatalar ve hantallıklar ile bize gol yedirip takımı motive ediyorlar.

Markajı fena değil de topu oyuna sokması kötü. Servet kadar bile beceremiyor.

ya abi korkuyorum kalacak diye, hep mi ayni sey yahu, bunu da yerse yönetim yaziklar olsun ya.

tam gönderilecek derken, transfer sezonu acilmadan cikiyor, oyniyor herif.

transfer sezonu kapanir kapanmaz, omuz bir yerine batiyor, sakatlaniyor.

oynadigi zaman da zaten birsey yapamiyor, hic begenmiyorum.

ya abi korkuyorum kalacak diye, hep mi ayni sey yahu, bunu da yerse yönetim yaziklar olsun ya.

tam gönderilecek derken, transfer sezonu acilmadan cikiyor, oyniyor herif.

transfer sezonu kapanir kapanmaz, omuz bir yerine batiyor, sakatlaniyor.

oynadigi zaman da zaten birsey yapamiyor, hic begenmiyorum.

noktasına virgülüne

Geri
Üst Alt