Cevap: #5 Gökhan Zan

Varya çok acımasızsınız.

İyi stoper daha çok maç oynarmış

Kendi kendine sakatlanıo zaten.

Şanssızlıktan falan değil.

Ben iyi topçu olduğunu düşünüorum ama tabi en az onun kadar iyi bir yedekle.

Hayatının yüzde doksanını sakat olarak geçiren, bunun üstüne bir de milyonlarca lira paramızı alan adam mı en iyi stoper? İyi stoper dediğin adam yılda 30 maça çıkar, bu adama yılda bi kaç maça çıksın diye mi onca para veriliyor. Getirelim puyolu, otursun kulübede, hiç maça çıkmasın, bizde ona iyi stoper diyelim.

Böyle çürük elmalardan artık kurtulmak lazım ve öyle bir kültür oluşturulmalı ki, Galatasaray bir daha sakat, işe yaramayan, şımarık, çalışmayan oyuncu bozuntularının elinde oyuncak olmasın. Galatasaray oyuncusu olmak isteyen herkes eşşek gibi çalışması gerektiğini bilsin. Müzmin sakat olanlarda gitsin başka kapıda ekmek arasın. Ama bunların olması için ibretlik temizleme operasyonunun yapılması lazım.

kesinlikle haklısın....

Sembolik bir garanti para ustune maç başı ucreti kabul ederse yedek olarak kalmalı derim.

Artık buranın Galatasaray Spor Kulübü olduğu hatırlansın.Burası Galatasaray hastanesi değil.O sakat bu sakat yeter.Gökhan dünyanın en iyi oyuncusu olsa ne yazar 3 maç oynadıktan sonra.

Gökhan'ın omzundan önemli bir sakatlık sorunu vardı. O sorun ciddi bir operasyon sonucu çözüldü. Önümüzdeki sezon mutlaka kalmalı...

Terim'in gelmesiyle kalmasi kesinlesti bence. has adamlarindan biridir. iyi de olur.

2 yerlimizinde kazma olduğunu değiştirmez bence fatih hocanın gelmesi :)

Terim'in gelmesiyle birlikte kalır bence. Kalması da iyi olur.

2 tane Gökhan Zan konusu gördüm sanki :D modlar sürekli değişiklik yapıyo, nereye bakcağımı şaşırdım.

bugün beğendim son oynadığı sakat olmadığı dönem servetten kesinlikle daha iyi bir stoper ve çok karakterli bir futbolcu yedek olarak kesin kalmalı

Servet kalacağına Gökhan kalsın.

İstikrarı sağlayınca Servet'in hakkaten bir işe yaramadığını anladım :ays:

Servetten sekiz milyon kat daha iyi, dünyanın en iyis stoperi , verdiği her ara pas gol tehlikesi. Oynamayan adamları övün durun , 7.lik bile fazla size

Övmeyin şu adamı, sonra ya sakatlanıyor yada 170lik adamdan kafa golü yedirtiyor.Boş bıraksan gol atmaktan aciz Konyaspor forvetlerini durdursun bırakında.(Gerçi ilk yarıda kaçan pozisyonda dikkat ederseniz Gökhan yerinde yok)

Servetten sekiz milyon kat daha iyi, dünyanın en iyis stoperi , verdiği her ara pas gol tehlikesi. Oynamayan adamları övün durun , 7.lik bile fazla size

piyasa da yerli stoper kaynıyor da sanki biraz gerçekçi düşünün sonuçta yedek olarak kalmalı yerli stoper yabancı sınırı var

gokhan zan'a guvenirsek sezon ortasinda bir defans oyuncusu daha almak zorunda kaliriz, herif habire sakatlaniyor

Geri
Üst Alt