Cevap: #5 Gökhan Zan

piyasa da yerli stoper kaynıyor da sanki biraz gerçekçi düşünün sonuçta yedek olarak kalmalı yerli stoper yabancı sınırı var

oynamayan yerli stoperi neyleyim, alt yapıdan bir çocuk oynasın , fizyoterapiste arkadaşlık etsin diye yılda 2 milyon vermeyelim bu adama, he düşük ücrete oynarım derse kalsın tabi

Sanki Anadolu klupleri kaliteli oyuncularını çok kolay veriyorda herkesi postalıyorsunuz.Bir Ali Turan´ı istedik diye Süleyman Hurma´nın klube Atom bombası göndermediği kaldı.

Övmeyin şu adamı, sonra ya sakatlanıyor yada 170lik adamdan kafa golü yedirtiyor.Boş bıraksan gol atmaktan aciz Konyaspor forvetlerini durdursun bırakında.(Gerçi ilk yarıda kaçan pozisyonda dikkat ederseniz Gökhan yerinde yok)

Doğru diyon renkdaş, hem bir daha izleyince o pozisyonda da pas hatasını kendisi yapıyor sonrasında da olanlar oluyor.

oynamayan yerli stoperi neyleyim, alt yapıdan bir çocuk oynasın , fizyoterapiste arkadaşlık etsin diye yılda 2 milyon vermeyelim bu adama, he düşük ücrete oynarım derse kalsın tabi

yıılık yüksek garanti ücret vermeyecez artık tabii 500 bin garanti artı maç başı. ayrıca gökhan 2 asla almıyor emin ol

Övmeyin şu adamı, sonra ya sakatlanıyor yada 170lik adamdan kafa golü yedirtiyor.Boş bıraksan gol atmaktan aciz Konyaspor forvetlerini durdursun bırakında.(Gerçi ilk yarıda kaçan pozisyonda dikkat ederseniz Gökhan yerinde yok)

onlari bile durduramayan adami ovmediginiz zaman bizde gokhani ovmeyiz

anlastikmi

onlari bile durduramayan adami ovmediginiz zaman bizde gokhani ovmeyiz

anlastikmi

Servet iyidir yeterki yanında adam gibi biri olsun.Daha doğrusu onu tamamlayacakl biri Neill,Meira,Zan ile iyi ikili olamaz Song ve Emreyle oynadığı dönemi hatırlayın çok iyiydi.Servetin yanına yerden kesici ve hızlı biri lazım bu kadar basit.Topu oyuna sokma konusunda evet eksiklikleri var fakat eksiği olaman türkte yok fazla yok.

Servet'in çokçok üstünde bir stoper. Umarım kalır takımda.

Servet iyidir yeterki yanında adam gibi biri olsun.Daha doğrusu onu tamamlayacakl biri Neill,Meira,Zan ile iyi ikili olamaz Song ve Emreyle oynadığı dönemi hatırlayın çok iyiydi.Servetin yanına yerden kesici ve hızlı biri lazım bu kadar basit.Topu oyuna sokma konusunda evet eksiklikleri var fakat eksiği olaman türkte yok fazla yok.

her mac yuruyerek calim atiyorlar adamma

neyi iyi bir anlasak

bugun bile siritti adam

savunmanin s sini bilmiyor

O adamlarla iyi oynamadı, o adamlar Servet'in açıklarını kapattı.

Servet denen mahlukat zaten Rijkaard döneminde bitmiş olması gerekirdi. Gökhan sağlamken zaten o oynar yanına da iyi bir yabancı stoper lazım. Gökhan hem savunma hem de topu oyuna sokma konusunda Servet'ten çok önde. Ama ikisi birlikte olmaz işte o zaman s.çarız:o Bütün transferler falan çöpe gider.

öff Onur yine başlamış. Serdar abi ve çağlar'da gelip laf anlatmaya çalışıyor. Millet Barça izleyip gaza gelmiyor mu, çıldırıyorum sinirden.

Gökhan Zan şuan elimizdeki en iyi yerli stoperdir. Sakatlık sorunu vardır lakin maç sattığını görmedim ben mesela hiç. İlk 11 olarak düşünülmese bile yedeklerde kesinlikle böyle bir stoperin bulunmalı. Aldığı para falan dert oluyor. 1 forma alıyorsunuz koca sezon, benim param ''Zan'a gidiyor, Zan'da yatıyooor'' tarzı yaklaşımda bulunuyorsunuz. Bende 2 forma alıyorum, o para Servet'e gidiyor. Servette o renklere ihanet ediyor. Hadi ihaneti geçtim stoperliğin S'sini bilmiyor. Anlamak için çok zeki olmaya gerek yok. Maçları gözüyle izleyen herkes bunu görebilir.

Kusura bakmasın da kimse, Servet iyi stoper diyen adamla futbol falan tartışmam ben. Belli, maçları gözüyle izlemiyor çünkü o kişi.

öff Onur yine başlamış. Serdar abi ve çağlar'da gelip laf anlatmaya çalışıyor. Millet Barça izleyip gaza gelmiyor mu, çıldırıyorum sinirden.

Gökhan Zan şuan elimizdeki en iyi yerli stoperdir. Sakatlık sorunu vardır lakin maç sattığını görmedim ben mesela hiç. İlk 11 olarak düşünülmese bile yedeklerde kesinlikle böyle bir stoperin bulunmalı. Aldığı para falan dert oluyor. 1 forma alıyorsunuz koca sezon, benim param ''Zan'a gidiyor, Zan'da yatıyooor'' tarzı yaklaşımda bulunuyorsunuz. Bende 2 forma alıyorum, o para Servet'e gidiyor. Servette o renklere ihanet ediyor. Hadi ihaneti geçtim stoperliğin S'sini bilmiyor. Anlamak için çok zeki olmaya gerek yok. Maçları gözüyle izleyen herkes bunu görebilir.

Kusura bakmasın da kimse, Servet iyi stoper diyen adamla futbol falan tartışmam ben. Belli, maçları gözüyle izlemiyor çünkü o kişi.

gökhan zan iyi stoper falan değil, yalandan yerden pas atıyor diye size iyi gözüküyor tabi, ne 2li mücadele var ne hava topu var, he size sorsak "oyun bilgisi iyi" gibi dayanaksız cümleler kurarsınız, gökhan zan servetin yedeği olarak düşük ücretle yeni sözleşme yapacaksa kalabilir , yoksa naşş

He futbol tartışmam diyorsan cevap verme , nedense futbolu en iyi siz biliyorsunuz ama gelen her hoca serveti oynatıyor, hepsinden iyi biliyorsunuz maşallah, doğru ya servet derin devlet takımda, o yüzden oynatıyorlar. işte bu tür yorumlar yapanlar, asıl sizin futbolla uzaktan yakından ilginiz yok

Servet te Gökhan da gayet kaliteli iki yerli defans oyuncusudur. Bu kadar net.

Geri
Üst Alt