Cevap: #5 Gökhan Zan

gökhan zan iyi stoper falan değil, yalandan yerden pas atıyor diye size iyi gözüküyor tabi, ne 2li mücadele var ne hava topu var, he size sorsak "oyun bilgisi iyi" gibi dayanaksız cümleler kurarsınız, gökhan zan servetin yedeği olarak düşük ücretle yeni sözleşme yapacaksa kalabilir , yoksa naşş

Servette saydıklarının hepsi var doğru, özür dilerim.

Yok abi yapmayacaktım yine bulaştım. Çıkıyorum konudan. Gırgır-muhabbet harbiden iyiymiş.

gökhan zan iyi stoper falan değil, yalandan yerden pas atıyor diye size iyi gözüküyor tabi, ne 2li mücadele var ne hava topu var, he size sorsak "oyun bilgisi iyi" gibi dayanaksız cümleler kurarsınız, gökhan zan servetin yedeği olarak düşük ücretle yeni sözleşme yapacaksa kalabilir , yoksa naşş

He futbol tartışmam diyorsan cevap verme , nedense futbolu en iyi siz biliyorsunuz ama gelen her hoca serveti oynatıyor, hepsinden iyi biliyorsunuz maşallah, doğru ya servet derin devlet takımda, o yüzden oynatıyorlar. işte bu tür yorumlar yapan adamlar , asıl sizin futbolla uzaktan yakından ilginiz yok

bana son 3 macta kazandigi 3 tane ikili mucadele gosteremezsin servetin

hadi bekliyorum

He futbol tartışmam diyorsan cevap verme , nedense futbolu en iyi siz biliyorsunuz ama gelen her hoca serveti oynatıyor, hepsinden iyi biliyorsunuz maşallah, doğru ya servet derin devlet takımda, o yüzden oynatıyorlar. işte bu tür yorumlar yapanlar, asıl sizin futbolla uzaktan yakından ilginiz yok

Hmmm :):):):):):):):)

Naş naş lan Çağlar hasta etme adamı!!1!1birbirbir!!1!

çağlar go homeeeeeeeeeeeeeeee. kapağı yedin hala burdasııııın xD heheheheheehehehe. çağlar köyüne dööön. xDe xDe

Tamam dediğim tarzda bir adam Servetle yanyana gelirse seneye göreceğiz bakalım.Tabi yine kıvırırmısınız bilmem.

Sen iyi kıvırdın servet konusunda, hatırlıyorum ihanet etti, bu adam ne yaparsa gözümde adam değil dediğin günleri.Şimdi servetçi oldun. Omurga sahibi olmak lazım.

xD xD xD xD xD

Şu laf sokmalarına bayılıyorum servetdaş. xDxDxDxDe

aslında seni ciddiye almamak lazım da, ben oyuncu militanı değilim bazıları gibi, gökhan zan gibi beşiktaşın tutmadığı sakat futbolcuyu sırf en istikrarlı oyuncumuzu yermek için övenlere cevap veriyorum

Sen iyi kıvırdın servet konusunda, hatırlıyorum ihanet etti, bu adam ne yaparsa gözümde adam değil dediğin günleri.Şimdi servetçi oldun. Omurga sahibi olmak lazım.

Cana ve Elano konusunda da böyleydi. Sonrada gelip fikirler değişebilir tarzında bir şeyler saçmalamıştı. Alıştım ben.

Geri
Üst Alt