Cevap: #5 Gökhan Zan

Sen iyi kıvırdın servet konusunda, hatırlıyorum ihanet etti, bu adam ne yaparsa gözümde adam değil dediğin günleri.Şimdi servetçi oldun. Omurga sahibi olmak lazım.

Maç anında sinirden söylenmiş şeyler, daha sonra mantıklı düşünüp pozisyonu izleyince doğruyu anladım.

aslında seni ciddiye almamak lazım da, ben oyuncu militanı değilim bazıları gibi, gökhan zan gibi beşiktaşın tutmadığı sakat futbolcuyu sırf en istikrarlı oyuncumuzu yermek için övenlere cevap veriyorum

kardeşim niye böyle dedin ki? bende aynı şeyi savunuyorum. mesela ''ronaldoyu ManU elinde tutmadı, madrid'e gitti. madrid büyük bi kazık yedi. adam olsa zaten ManU tutardı'' dediğimde herkes gülmüştü bana forumda. Özelliklede çağlar. niye güldüler hala anlamıyorum. doğru diil mi sencede?

Maç anında sinirden söylenmiş şeyler, daha sonra mantıklı düşünüp pozisyonu izleyince doğruyu anladım.

Bu topicte servet tartışmak istemiyorum senle, ama bir açıklamalarını düşün adamın, altyapı oyuncularını tokatlamasını vesaire düşün, kalkan kaba yerlerini düşün. Başkalarının takipçisi olma.

Bu topicte servet tartışmak istemiyorum senle, ama bir açıklamalarını düşün adamın, altyapı oyuncularını tokatlamasını vesaire düşün, kalkan kaba yerlerini düşün. Başkalarının takipçisi olma.

lorik cana parasını alamıyor diye sözleşme feshetmekle tehtid ediyormuş ne ayak ? nerede adamlığı ?

kardeşim niye böyle dedin ki? bende aynı şeyi savunuyorum. mesela ''ronaldoyu ManU elinde tutmadı, madrid'e gitti. madrid büyük bi kazık yedi. adam olsa zaten ManU tutardı'' dediğimde herkes gülmüştü bana forumda. Özelliklede çağlar. niye güldüler hala anlamıyorum. doğru diil mi sencede?

Normalde bu adamı hiç sevmem ama doğru söylüyor bu sefer Egemen açık konuşmak gerekirse...

Fenerden aldık diye bişey mi söyledim. O zaman Keita'yı Lyon yolladı bize, kötü diye. O da mı kötüydü ?

ne alaka? gökhan zanın sözleşmesi bitti yenilemediler, lyon keitayı bize ederine sattı, yukardaki komik arkadaş da bundan bi haber, içinde ronaldo geçen hikayeler anlatıyor bana

arkadas yilin kapagi budur

daha otesi yok:)

hemde sakatlik yuzunden degil topcu degil diye gonderdiler:)

Napalım yani G.inleride Fener topçu değil diye almamıştı bedavaya.Ayrıca bak kötü olduğu Fener döneminde yine yanında ağır adam var Luciano Ümit özat falan.Bu tarz adamlarla Servet sırıtır hatta rezilde gözükebilir kabul, ama yanına hızlı yerden kesici bir adam aldığında Servet gayet iyi adamdır, şampiyon olduğumuz sene Sivasta falan beğenmiyormuydun şimdi Serveti? Adam şampiyonluktaki en önemli oyuncumuzdu.

adamın askerlik arkadaşımısın lan? ne alaka? ne boş adamsın sen

şeref aydın yazmış, sen nasıl birilerinin demesiyle gaza gelip ona buna "çok" atıyorsan , ben de buna inandım , kaç maçtır ortalarda yok , doğruluk payı var, lazioya gidecekmiş haberler de var , ne oldu Galatasaray aşkına ?

ne alaka? gökhan zanın sözleşmesi bitti yenilemediler, lyon keitayı bize ederine sattı, yukardaki komik arkadaş da bundan bi haber, içinde ronaldo geçen hikayeler anlatıyor bana

hala bana laf atıyorsun. lan olum ne içiyorsun lan? herif yüzyılın kapağını taktı hala gelip masal anlatıyorsun. soda ikram ediyim mi?

Napalım yani G.inleride Fener topçu değil diye almamıştı bedavaya.Ayrıca bak kötü olduğu Fener döneminde yine yanında ağır adam var Luciano Ümit özat falan.Bu tarz adamlarla Servet sırıtır hatta rezilde gözükebilir kabul, ama yanına hızlı yerden kesici bir adam aldığında Servet gayet iyi adamdır, şampiyon olduğumuz sene Sivasta falan beğenmiyormuydun şimdi Serveti? Adam şampiyonluktaki en önemli oyuncumuzdu.

sana daha oncede soyledim okudugunu anlamiyorsun

hangimiz gokahan besiktasin artigi ve bu nedenle buda topcu olmadiginin ispati dedi?

şeref aydın yazmış, sen nasıl birilerinin demesiyle gaza gelip ona buna "çok" atıyorsan , ben de buna inandım , kaç maçtır ortalarda yok , doğruluk payı var, lazioya gidecekmiş haberler de var , ne oldu Galatasaray aşkına ?

servet renkleri satınca o da soğumuştur.

sivas niye tutmamis serveti

ya ne boş yorumlar, sözleşmesi biten adamı tutmakla, oyuncuyu paraya satmak aynı şey mi amma komik oluyorsunuz he, göya çürüteceksiniz dediğim lafı, sivas lige yeni çıkmış anadolu takımı, buldu parayı sattı bunu açıklamaya gerek var mı ?

şeref aydın kim lan allah mı? servet dediğin adam kendi ağzından çıkıp tvlere açıklama yapıyor, sen bana gelip üçüncü şahısın açıklaması üzerinden ufacık aklınla bel altı çakmaya çalışıyorsun.

Birinde adam kendi diyor, birinde üçüncü şahıs. Basıyormu kafana?

Geri
Üst Alt