Cevap: #5 Gökhan Zan

şeref aydın kim lan allah mı? servet dediğin adam kendi ağzından çıkıp tvlere açıklama yapıyor, sen bana gelip üçüncü şahısın açıklaması üzerinden ufacık aklınla bel altı çakmaya çalışıyorsun.

Birinde adam kendi diyor, birinde üçüncü şahıs. Basıyormu kafana?

Servetin dediği lafı sen istediğin gibi algılıyorsun, bizim ve hocamızın son şansı, burdan "adamın tipi hoşuna gitmiyor" diye takımı satacağını alıyorsun, ama her maç sahaya çıkıyor, o bilmiyor mu yatmayı

kendin kabul ediyorsun

hizli ve kesici adam lazim yanina diye

demekki adam top kesemiyor arkasini toplayacak biri lazim

peki top kesemiyorsa neden oynatiyoruz

iyi oyun kuruyor diyemi:)

algoritma denen sey enteresan bir olgu gercekten

gokhan gibi teknik ve agir sayilabilecek bir adam olsa servet

dersinki yanina hizli bir kesici lazim o zamn cok iyi oynar bende evet haklsin derim

tek dayanagi kesicilik olmasi gereken ayagi duzgun olmayan adam icin yorumun

yaninda hizli bir kesici olunca iyi oynar:)

bu yazdiklarimi anladinmi bilmiyorum ama anlaman senin hayrina olur

lorik cana parasını alamıyor diye sözleşme feshetmekle tehtid ediyormuş ne ayak ? nerede adamlığı ?

Çüş ya onu yazan hıyar 8375356340986 tane duyum veriyo biri tutmuyo anasını satayım. İnanacak bunu mu buldun? G.tünden element uyduruyo başka bişey değil.

Servetin dediği lafı sen istediğin gibi algılıyorsun, bizim ve hocamızın son şansı, burdan "adamın tipi hoşuna gitmiyor" diye takımı satacağını alıyorsun, ama her maç sahaya çıkıyor, o bilmiyor mu yatmayı

servet eğer maç sonunda çıkıp bana güvenilmeyen yerde oynamam derse, sezon başlamadan hocanın son şansı diyorsa, altyapı oyuncusu tokatlıyorsa adam değildir. Bu kadar net.

s%C4%B1va.jpg

ya ne boş yorumlar, sözleşmesi biten adamı tutmakla, oyuncuyu paraya satmak aynı şey mi amma komik oluyorsunuz he, göya çürüteceksiniz dediğim lafı, sivas lige yeni çıkmış anadolu takımı, buldu parayı sattı bunu açıklamaya gerek var mı ?

demekki daha iyisini alacagini dusunmus sivas gibi takim

ama GS gibi takim daha iyisini bulamayiz demis

sorun zaten burada baslamis

Çüş ya onu yazan hıyar 8375356340986 tane duyum veriyo biri tutmuyo anasını satayım. İnanacak bunu mu buldun? G.tünden element uyduruyo başka bişey değil.

tamam işte ben de işime gelene inanıyorum, tıpkı "sabote etme" olayına inanan arkadaşlar gibi , nası olsa çamur atmak kolay

servet eğer maç sonunda çıkıp bana güvenilmeyen yerde oynamam derse, sezon başlamadan hocanın son şansı diyorsa, altyapı oyuncusu tokatlıyorsa adam değildir. Bu kadar net.

senin görüşünü değiştirmeye çalışmıyorum zaten , tamam adam değil.

senin görüşünü değiştirmeye çalışmıyorum zaten , tamam adam değil.

sana daha oncede soyledim okudugunu anlamiyorsun

hangimiz gokahan besiktasin artigi ve bu nedenle buda topcu olmadiginin ispati dedi?

Sende benim dediğimi anlamıyorsun.Şuan Servet çok iyi oww yee man demiyorumki.Yanına dediğim adamlar alınır ön liberoda iyi olursa olay biter Servet gayet iyi adamdır.G.zan gibi o cüsseli fiziğini kullanamayan kafa toplarında pasif bir adam değildir.

Sende benim dediğimi anlamıyorsun.Şuan Servet çok iyi oww yee man demiyorumki.Yanına dediğim adamlar alınır ön liberoda iyi olursa olay biter Servet gayet iyi adamdır.G.zan gibi o cüsseli fiziğini kullanamayan kafa toplarında pasif bir adam değildir.

cevirme lafi

tabiiki etrafindaki herkes superken sorun olmaz tek basina kendi kalesine gol atacak degilya:)

Servet'in etrafına adam mı doldurmak gerekiyo iyi oynaması için:asd: Elano'yu niye eleştiriyodun lan o zaman:asd:

servetin yanına niye adam dolduralım la, servet kim allah aşkına, bulunmaz hint kumaşı yaptınız, defolup gidecek eninde sonunda.

kendin kabul ediyorsun

hizli ve kesici adam lazim yanina diye

demekki adam top kesemiyor arkasini toplayacak biri lazim

peki top kesemiyorsa neden oynatiyoruz

iyi oyun kuruyor diyemi:)

algoritma denen sey enteresan bir olgu gercekten

gokhan gibi teknik ve agir sayilabilecek bir adam olsa servet

dersinki yanina hizli bir kesici lazim o zamn cok iyi oynar bende evet haklsin derim

tek dayanagi kesicilik olmasi gereken ayagi duzgun olmayan adam icin yorumun

yaninda hizli bir kesici olunca iyi oynar:)

bu yazdiklarimi anladinmi bilmiyorum ama anlaman senin hayrina olur

Aslında doğru Servet yerden iyi top kesemiyor lakin her stoperin tarzı var Servet tarzı cüsseli adamlardan puyolluk bekleyemezsin.Servet adam markajı çok iyi yapan rakibi fiziğiyle durduran bir oyuncu.Önce fiziğiyle adamı etkisiz bırakır sonrada topu alır, adamı sırtı dönekken kaleye döndürmemeye çalışır.Hava toplarında iyidir.Bu adamın yanına kesici hızlı birini alırsanda Serveti tamamlar, hiçbir stoperde her özellik mükemmel olmaz.

Geri
Üst Alt