Cevap: #5 Gökhan Zan

elano'ya futbolcu değil diyorsan, servet'e keresteci demen lazım. fizik falan diyorsun bir de iki senedir tak sarı kart görmemiş adamın fiziğini yerim. sözde ayıboğan. gayet çıtkırıldım stoper

Aslında doğru Servet yerden iyi top kesemiyor lakin her stoperin tarzı var Servet tarzı cüsseli adamlardan puyolluk bekleyemezsin.Servet adam markajı çok iyi yapan rakibi fiziğiyle durduran bir oyuncu.Önce fiziğiyle adamı etkisiz bırakır sonrada topu alır, adamı sırtı dönekken kaleye döndürmemeye çalışır.Hava toplarında iyidir.Bu adamın yanına kesici hızlı birini alırsanda Serveti tamamlar, hiçbir stoperde her özellik mükemmel olmaz.

2 senedir rakipler yuruyerek calim atiyor adama

mantik suzgecinden gecirince sende anladin kerametin onda degil yanindakilerde oldugunu

acik ve net

adamin savunma ile alakasi yokkkkkkkkk

top kesemez

pas atamaz

calim yer

elano'ya futbolcu değil diyorsan, servet'e keresteci demen lazım. fizik falan diyorsun bir de iki senedir tak sarı kart görmemiş adamın fiziğini yerim. sözde ayıboğan. gayet çıtkırıldım stoper

Fizik derken Cana gibi yerden bam güm dalmıyor vucudunu kullanıyor.

Servet'in tek artısı ortasaha yuvarlağından adama kıçını vererek 50 metre dayanıp topu auta çıkarmasıdır beyler. Ki zaten böylece maçın yaklaşık 37 dakikasını yiyor adam.

2 senedir rakipler yuruyerek calim atiyor adama

mantik suzgecinden gecirince sende anladin kerametin onda degil yanindakilerde oldugunu

acik ve net

adamin savunma ile alakasi yokkkkkkkkk

top kesemez

pas atamaz

calim yer

2 senedir Meira var Zan var.Yanına dediğim adam gelmezse bunlardada pek başarı sağlayamaz Fenerbahçede de son 2 senedir bizde de bu yüzden başarısız.Yanında Emre Song oynadığı zaman görüyorduk Serveti beğenmeyen mi vardı?

bu nasıl bir tez ya , kart görme konusunu ortaya atıp serveti yererken aynı zamanda perde arkasından "cana da çok kart görür sert adamdır hee" mesajı falan mı vermeye çalışyorsun , ben ilk kez kart görmüyor diye eleştirilen futbolcu bu forumda gördüm

uzun lafın kısası servete olan görüşleriniz hiç değişmeyecek ama servetin bu takımda ilk 11deki yeri de değişmeyecek ,ne yazık ki kalırsa gökhan zan da fizyoterapist eşliğinde çalışmaya devam edecek

renkdaş sen "sivas bile servetin yerini dolduracak adam buluruz dedi" falan diyerek kapak taktığını mı düşünüyorsun acaba ? Ayrıca " yanında o olsa şu olsa bu olsa " gibi forumdaki neredeyse herkes yapıyor

banane forumdaki herkesten

kapak olayini elano icin soylemistim kendi lafim icin degil

turkiyenin en iyi kesici stoperi dediginiz aadam icin savunmaniz

yaninda hizli ve iyi bir kesici olunca

(emre, song) cok iyi oynar:)

gulelim eglenelim:)

daha hic karaktere falan girmedik:)

orasi ayri konu

baska bir program ayirmak lazim o konuya

bu nasıl bir tez ya , kart görme konusunu ortaya atıp serveti yererken aynı zamanda perde arkasından "cana da çok kart görür sert adamdır hee" mesajı falan mı vermeye çalışyorsun , ben ilk kez kart görmüyor diye eleştirilen futbolcu bu forumda gördüm

uzun lafın kısası servete olan görüşleriniz hiç değişmeyecek ama servetin bu takımda ilk 11deki yeri de değişmeyecek ,ne yazık ki kalırsa gökhan zan da fizyoterapist eşliğinde çalışmaya devam edecek

peki bana bu kadar sure kart gormeyen bir buyuk takim stoperi goster

haklisin susuyorum diyecegim

he o mesajı vermeye çalışıyorum, troll herif.

peki bana bu kadar sure kart gormeyen bir buyuk takim stoperi goster

haklisin susuyorum diyecegim

şimdi bunu nasıl bulup araştırayım, ortaya bir şey atıyorsun çekiliyorsun, sana kaçamak cevap versem " bu orta sahayla servet sürekli forvetlerle karşı karşıya geliyor, hem de sol stoper oynuyor baltanın açıklarını da kapaması lazım" der uzatmazdım, vallahi böyle sorular soracağını bilsem derdim

banane forumdaki herkesten

kapak olayini elano icin soylemistim kendi lafim icin degil

turkiyenin en iyi kesici stoperi dediginiz aadam icin savunmaniz

yaninda hizli ve iyi bir kesici olunca

(emre, song) cok iyi oynar:)

gulelim eglenelim:)

daha hic karaktere falan girmedik:)

orasi ayri konu

baska bir program ayirmak lazim o konuya

Anlamıyorsun işte, Puyol Pique neden iyi bir ikili? Hiç düşündün mü? Ya da Puyol yokluğunda neden Barcelonanın daha çok zorlandığını sebebi onun tarzında bir alternatifi olmadığını?

Servet mi adam markajini cok iyi yapiyor? Adam (!) poposuyla markaj yapmaya calisiyor yahu. Servet'i ovmeyin artik Allah askina, berbat bi stoperdir kendisi. Gokhan Zan desen Servet'e benzer bi stoper, oyle aman aman bi ustunlugu yok Servet'ten.

Birde yerli stoper yokmus piyasada guya. Var da isinize gelmiyor herhalde.

Cok konusulan Serdar Tasci - Serdar Aziz - Serdar Kesimal - Ersan Adem Gulum - Kemal (Samsunspordan). Semih Kaya da geri donuyor (cok iyi sezon gecirmis soylenenlere gore) etti 6 YERLI stoper. Bunlar Servetle Gokhanla top niyetine oynar.

Geri
Üst Alt