Cevap: #5 Gökhan Zan

şimdi bunu nasıl bulup araştırayım, ortaya bir şey atıyorsun çekiliyorsun, sana kaçamak cevap versem " bu orta sahayla servet sürekli forvetlerle karşı karşıya geliyor, hem de sol stoper oynuyor baltanın açıklarını da kapaması lazım" der uzatmazdım, vallahi böyle sorular soracağını bilsem derdim

ben sana yok diyorum iste

dunyada hic bir buyuk takimda sari kart gormemis stoper yok

sanada boylece herhangi bir savunma yapmadigini ispat ediyorum

yok haksizsin diyebilmen icin aksini ispat etmen lazim

acik ve net

internet elinin altinda bak

Servet mi adam markajini cok iyi yapiyor? Adam (!) poposuyla markaj yapmaya calisiyor yahu. Servet'i ovmeyin artik Allah askina, berbat bi stoperdir kendisi. Gokhan Zan desen Servet'e benzer bi stoper, oyle aman aman bi ustunlugu yok Servet'ten.

Birde yerli stoper yokmus piyasada guya. Var da isinize gelmiyor herhalde.

Cok konusulan Serdar Tasci - Serdar Aziz - Serdar Kesimal - Ersan Adem Gulum - Kemal (Samsunspordan). Semih Kaya da geri donuyor (cok iyi sezon gecirmis soylenenlere gore) etti 6 YERLI stoper. Bunlar Servetle Gokhanla top niyetine oynar.

haklısın arkadaş , avatarını gören kimse senle tartışmaz bile

Anlamıyorsun işte, Puyol Pique neden iyi bir ikili? Hiç düşündün mü? Ya da Puyol yokluğunda neden Barcelonanın daha çok zorlandığını sebebi onun tarzında bir alternatifi olmadığını?

puyol hizli bir kesici pique ise ayagi cok duzgun bir futbolcu

analoji yaparsan

neill ve song

neill ve yobo

gokhan ve gungor

olur

servet ve emre olmaz

hala anlayamiyorsun

teknigi iyi olan agir stoperin yaninda teknigi daha az olan hizli kesici olmasi makbuldur

senin anlattiginin bu durumla alakasi yok

ne song ne emre ne servet de teknik yoktu

sadece song ve emre iyi kesici olduklari icin servetin aciklarini kapatiyorlardi

ben sana yok diyorum iste

dunyada hic bir buyuk takimda sari kart gormemis stoper yok

sanada boylece herhangi bir savunma yapmadigini ispat ediyorum

yok haksizsin diyebilmen icin aksini ispat etmen lazim

acik ve net

internet elinin altinda bak

tersi durumda diyeceğiniz laflar " çok kart görüyor lan bu , top kapmayı bile bilmiyor sürekli faul yapıyor" dersiniz , geçiniz , ön yargılar kırılmaz ben hala burda boşa kürek çekiyorum, ama neticede hep servet oynuyor, he tabi hocalar işi bilmiyor

tersi durumda diyeceğiniz laflar " çok kart görüyor lan bu , top kapmayı bile bilmiyor sürekli faul yapıyor" dersiniz , geçiniz , ön yargılar kırılmaz ben hala burda boşa kürek çekiyorum, ama neticede hep servet oynuyor, he tabi hocalar işi bilmiyor

evet bizde gol yememe rekoru kiriyoruz

farkindaysan serveti yedege ceken bir hoca olunca neler oluyor:)

puyol hizli bir kesici pique ise ayagi cok duzgun bir futbolcu

analoji yaparsan

neill ve song

neill ve yobo

gokhan ve gungor

olur

servet ve emre olmaz

hala anlayamiyorsun

teknigi iyi olan agir stoperin yaninda teknigi daha az olan hizli kesici olmasi makbuldur

senin anlattiginin bu durumla alakasi yok

ne song ne emre ne servet de teknik yoktu

sadece song ve emre iyi kesici olduklari icin servetin aciklarini kapatiyorlardi

Tekniği tabiki yok Emrenin hatta sıfıra yakın Servette öyle değil, onla oynadılar diye verdim.Emre güngörün ayapına hakim ve soğukkanlı hali zaten oldukça elite bi adam olurduçBu arada Neill demişken Neillde kötü oynuyor mesela çünkü Servetle ikisi birbirini bozuyor bence tamamlıyamıyorlar.

Meirada benzer sebepten rezalet oynadı mesela, gerçi kendisi çokta kaliteli bir adam değildi.

evet bizde gol yememe rekoru kiriyoruz

farkindaysan serveti yedege ceken bir hoca olunca neler oluyor:)

servet yedeğe çekildi 2. devre, şampiyon olabildik mi ? hayır , sorun sadece servette değilmiş demek ki, her takımda iyi oyun kuran defans olmak zorunda değil, öyle orta saha oyuncuların olur ki topu insiyatifiyle geri gelerek alır oyunu kurar, illa total futbol oynayacağız defansı orta sahaya çıkaracağız diye tutturunca hüsran oluyor, kalli varken alman disiplini ile oynayan çok yaratıcı olmayan "haddini bilen" bir takım hüviyetinde şampiyon olmuştuk, he sen diyorsan şampiyonlar ligini alalım, o zaman devrim lazım , o da sadece barcanın eski hocalarını getirerek olmaz

Takım sizin kafanızdaki insanlar yüzünden bu sene küme düşmeme oynadı.Servet gibileri büyüte büyüte bu hale geldik.

Tekniği tabiki yok Emrenin hatta sıfıra yakın Servette öyle değil, onla oynadılar diye verdim.Emre güngörün ayapına hakim ve soğukkanlı hali zaten oldukça elite bi adam olurduçBu arada Neill demişken Neillde kötü oynuyor mesela çünkü Servetle ikisi birbirini bozuyor bence tamamlıyamıyorlar.

Meirada benzer sebepten rezalet oynadı mesela, gerçi kendisi çokta kaliteli bir adam değildi.

onlari bozan servet desen butun soylediklerin bir algoritmaya oturacak sende farkindasin

servet yedeğe çekildi 2. devre, şampiyon olabildik mi ? hayır , sorun sadece servette değilmiş demek ki, her takımda iyi oyun kuran defans olmak zorunda değil, öyle orta saha oyuncuların olur ki topu insiyatifiyle geri gelerek alır oyunu kurar, illa total futbol oynayacağız defansı orta sahaya çıkaracağız diye tutturunca hüsran oluyor, kalli varken alman disiplini ile oynayan çok yaratıcı olmayan "haddini bilen" bir takım hüviyetinde şampiyon olmuştuk, he sen diyorsan şampiyonlar ligini alalım, o zaman devrim lazım , o da sadece barcanın eski hocalarını getirerek olmaz

yedegemi cekildi?

Milli takımın hali niye böyle hiç düşündünüz mü ?

30 yaşına gelmiş kornerden gol yedikten sonra ders çıkardım diyen bir adam var karşınızda.

Milli takımın hali niye böyle hiç düşündünüz mü ?

30 yaşına gelmiş kornerden gol yedikten sonra ders çıkardım diyen bir adam var karşınızda.

bir çok etken var milli takımda, adam gibi santrafor yok mesela, azerbaycana falan gol atamıyoruz yeri geliyor

onlari bozan servet desen butun soylediklerin bir algoritmaya oturacak sende farkindasin

Neill, Zan oynasa işler düzelecek mi sanıyorsun? :)

Herneyse ne desem boş dediğim tarzda biri gelirse Servetin yanına Cana yerinede iyi bir ön libero olursa göreceksin mutlaka Servetteki performans artışını.Servetin daha doğrusu komple defansın kötü oynadığını zaten görüyorum bende, Ben Merih gibi senin gibi beğendiğim bir adamı kötü körüne iyi oynuyor diye savunmam.

Herneyse ne desem boş dediğim tarzda biri gelirse Servetin yanına Cana yerinede iyi bir ön libero olursa göreceksin mutlaka Servetteki performans artışını.Servetin daha doğrusu komple defansın kötü oynadığını zaten görüyorum bende, Ben Merih gibi senin gibi beğendiğim bir adamı kötü körüne iyi diye savunmam.

neill zan > neill servet

ama ideali

neillin yaninda song gibi bir adam

mesela neill yobo

Herneyse ne desem boş dediğim tarzda biri gelirse Servetin yanına Cana yerinede iyi bir ön libero olursa göreceksin mutlaka Servetteki performans artışını.Servetin daha doğrusu komple defansın kötü oynadığını zaten görüyorum bende, Ben Merih gibi senin gibi beğendiğim bir adamı kötü körüne iyi oynuyor diye savunmam.

bide sol bek aldinmi tamam

servetin iyi oynamasi icin takimin yarisini degistirmis oldun

tebrikler

Ne servetmiş ve, ne değerli adammış da bir takımı komple silip atacak, üstüne takım kurulcak adammış.

Geri
Üst Alt