Cevap: #5 Gökhan Zan

bide sol bek aldinmi tamam

servetin iyi oynamasi icin takimin yarisini degistirmis oldun

tebrikler

Ya iyide stoper için *******i çok önemlidir.Tomas Song Bülent Popescu hep ikisi gelir aklına, ayıramazsın birbirinden.Ön liberoyu Cana Mustafa çok kötü adamlar olduğu için yazdım doğrudan Servetle alakası yok defansın sağlığı için değiştirilmesi lazım

2 tane yabancı stoper şart. Servet bu takımda ancak yedek olur. Gökhan Servet 'ten daha kaliteli bir adam ama istikrar problemi var. [bence tabi]

2 tane yabancı stoper şart. Servet bu takımda ancak yedek olur. Gökhan Servet 'ten daha kaliteli bir adam ama istikrar problemi var. [bence tabi]

2 yabancı stoper 1 yabancı sol bek veya kaleci, yabancı ön libero , yabancı 2 yönlü orta saha, yabancı santrafor , o zaman anca böyle olur kanatlar kalırsa Arda-Kazım , bana uyar

O zaman gol yemezsin berabere biter maç.

evet azerbaycan ile berabere kalarak büyük hedeflerimize ulaşırız , tamam

kisa mesafede cabuklar ve calim yemiyorlar

puyol mu yazsaydim

song tek hamleli, yobo daha sakin bir oyuncu , bence ilgileri yok, çalım yemiyor diye bir kriter mi var futbolcu kıyasında

bu arada çalım konusunda sabri hakkında ne düşünüyorsun acaba ?

şu konudada bazı gereksizler yüzünden gökhan dışında herkesi konuştuk ona yanarım.

2 yabancı stoper 1 yabancı sol bek veya kaleci, yabancı ön libero , yabancı 2 yönlü orta saha, yabancı santrafor , o zaman anca böyle olur kanatlar kalırsa Arda-Kazım , bana uyar

evet azerbaycan ile berabere kalarak büyük hedeflerimize ulaşırız , tamam

Golü atamıyoruz diyorsun o zaman defansın görevini yapacak en azından 1 puanı alacaksın.

sen o konular açılmasa buraya girmeyecektin bile , nerede kavga oraya damlıyorsun maşallah

senin kadar kel alaka konuya bodoslama giren adam yok. konu zan konusu üstümden cana muhabbeti açıyorsun, oradan sabrei diyorsun, oradan servet. tahrik amaçlı yazıyorsun. boş mesajlar.

tek hamleli derken sürekli yatarak müdahele yapıyordu onu diyorum işte, yobonun daha yere yattığını görmedim, her mesaja o güzel yüzünü koymasan olmaz mı be , biraz özleyelim

senin kadar kel alaka konuya bodoslama giren adam yok. konu zan konusu üstümden cana muhabbeti açıyorsun, oradan sabrei diyorsun, oradan servet. tahrik amaçlı yazıyorsun. boş mesajlar.

isimlerin değişmesinin nedeni cevap veren kişinin ön yargılı olduğunu belirtmek , futbolcu ismi değişince futbol değerleri de değişiyor nedense

isimlerin değişmesinin nedeni cevap veren kişinin ön yargılı olduğunu belirtmek , futbolcu ismi değişince futbol değerleri de değişiyor nedense

İsimine göre tartışılmıyor, herkesin kendi doğrusu var.Git başka topicte o adamları tartış, konunun eksenini kaydırıp ona buna laf atmakla tartışma ortamı olmaz.

İsimine göre tartışılmıyor, herkesin kendi doğrusu var.Git başka topicte o adamları tartış, konunun eksenini kaydırıp ona buna laf atmakla tartışma ortamı olmaz.

oluyor ki senin de hoşuna gidiyor katılıyorsun , neyse iyi geceler Merihcim sağlıcakla kalın

1- Gökhan konusunda neden Servet tartisiliyor ?

2- Servet-Gökhan ikilisi gelecek sezon sampiyonluk için fazlasiyla yeterli olacak kalitede bir ikili sadece yerli alternatif isimler transfer edilmeli. Ben ikisinin de kalitesini tartismam ama Gökhan'in olasi sakatlik durumu soru isareti.

haktan senin dediklerini uygulayasn bir yönetim vardı bu yıl başımızda, küme düşüyorduk az kalsın.

Bu duruma gelmemizde defansin %5 suçu bile yoktur. Sen kaleyi manavda bile çalisamayacak üç elemana emanet edersen, orta sahan tek top ve dikine oynamasini bilmeyen beceriksizlerden olusursa ve forvet olarak oynayabilecek dogru dürüst bir oyuncun yoksa bu durumlara düsersin.

song tek hamleli, yobo daha sakin bir oyuncu , bence ilgileri yok, çalım yemiyor diye bir kriter mi var futbolcu kıyasında

bu arada çalım konusunda sabri hakkında ne düşünüyorsun acaba ?

song tek hamleli:)

sabri ve servet calm yeme konusunda birbirinden iyi iki topcu

ikiside savunmaci olamaz

bu adam ikide bir sakatlanmasa bir istikrar saglasa aslinda iyi oyuncu ama iste sakatlik basini yalniz birakmiyor bosuna cam adam demiyorlar.

Geri
Üst Alt