Cevap: #5 Gökhan Zan

mac basina anlasalim 1-2 seneligine..tabiki planlamayi Gökhanin üzerinden yaparsak yanariz.Gökhani sakat sayip ona göre adam almaliyiz...sakat olmasa zaten bizde banko oynar. Türkiyenin en iyi stoperi bence bizim Zan. Sadece sakatlik problemi var..ama lig bitti adam her mac oynadi. nedense artik ??

ben yinede mac basina 1 senelik anlasmadan yanayim.

sakatlık problemi her zaman düşündürüyor

buna rağmen, son haftalarda servetle yakaladıkları uyum umut verici

lesh bir oyuncu sözleşmesi bitmişken yollayın gitsin zan'la ben yola bile çıkmam yolda omzu çıkar adalesi atar falan

Fatih terimin raporu ile takımda kalacakmış kendisi! nediyim yazık valla şu adamlara verilen paraya sokaktan yaşı genç, nefesi sağlam, galatsaray aşığı birini bulsalar bu gökhan zandan daha kötü oynamaz. insanlar açken şu adamlara verilen paralar yazık.

bence jübile yaptıralım...70 yaşındaki dedemi getirsem daha az sakatlanır.!!

Takımda kalmalı..Ama nasıl..Cüzi miktar yıllık ücret + maç başına..İyi bir yedek olur.

Servet 'ten üstün bence. İstikrar olduğu sürece Servet 'in yerine oynayabilir. Yanına daha çabuk, atletik yabancı bir stoper lazım.

gidebilir yolu acik olsun

bu adam 2 sezondur sakat, tam kontratinin sonlarina yaklasinca birden ortaya çikti, ben boyle futbolcu istemiyorum takimda

Hacksaw Turkalp kardes yanlis info vermis. JB Toshack'i tanirim. JB Tokak onun sahtesidir. ;)

g%25C3%25B6khan+zan.png

Servet 'ten üstün bence. İstikrar olduğu sürece Servet 'in yerine oynayabilir. Yanına daha çabuk, atletik yabancı bir stoper lazım.

Servet ve Gökhan oynacaksa yanına Granqvist gibi agır bir stoper olmaz. Hızlı hamleli bir stoper alınmalı, sogukkanlı, tekniği vasat olsa da olur. Song, Lugano, Yobo çok mu teknik, değil. Song gibi kıvrak hamleli bir adam lazım.

Ramazan pidesi uzatmış aman dikkat etsin kolunu öyle uzatmasın çıkabilir. :o

Geri
Üst Alt