Cevap: #5 Gökhan Zan

Terim'in kötü bir huyu var. Maç başına oynayan futbolcu eğer 'evladı' ise kötü oynasa bile para kazansın diye onu oynatacaktır. Gökhan Zan buna dahil.

Gökhan, Servet'ten daha iyi bir oyuncu.

Gökhan'ı yerden yere vuranlar, maçları maç özetiyle takip edenler bu kesinlikle belli zaten. Gökhan Servet'den 10 gömlek üstün bir stoper. Nasıl ''sakat'' Baros'u, ''sakat'' Arda'yı koruyor ve sahipleniyorsak, ''sakat'' Gökhan'ı da aynı şekilde sahipleneceğiz.

gökhanı beğenmeyenler var çok çok ilginç fatih hocadan bile iyi td var forumda maşallah

hamleleri cok yerindeydi bugünlük begendim. inşallah sakatlık yaşamazsında aldıgın paranın hakkını verirsin.

Gökhan ideal bir rotasyon oyuncusu. Kötü değil. Ama istikrarıda yok.

Cam adam yerine buz adama dönüşebilirse başarılı olur.

Top kendisindeyken bana nedense Servet kadar bile güven vermiyor, heran bir hata yapıcak gibi duruyor. Ama top rakipteyken gününde ise iyi oyuncu.. Bknz inter maçı

Dün iyiydi önümüzdeki maç ne olur belli olmaz öyle bir adam

Top kendisindeyken bana nedense Servet kadar bile güven vermiyor, heran bir hata yapıcak gibi duruyor. Ama top rakipteyken gününde ise iyi oyuncu.. Bknz inter maçı

Top Servet'in ayağındayken ben kanal değiştiriyorum. Ayrıca Gökhan'daki teknik stoperlere göre ortalamanın üstündedir

Ayagina hakim,tek sorun özgüvendi onu da Terim sayesinde kazandi.

Sakatlanmazsa basarili olur.

Bence bu sezon onun icin iyi gececek.

Bir stoperin rakibi bırakıp topu izlemeye, topa odaklanmaya hakkı yoktur. Yol yakınken dönelim bu hatadan.

Yediğimiz her golde zan altında kalabilecek kabiliyetsizlikte bir futbolcu. Maalesef Terim tutuyor bunu ve 90 dakika her maçta oynatacak gibi. Acilen yeni transfer yapılmalı. Servet ve Gökhan'dan kurtulmalıyız. Yabancı hayranı değilim, ama iki yabancı stoper bile olsa bu ikisine tercih ederim.

Geri
Üst Alt