Cevap: #5 Gökhan Zan

Servet'ten çok daha iyi bir stoper,gayet iyiydi bugün.

Yavas yahu adam kac tane pozisyon cikardi, daha ne yapsin ki?

Paslari falan iyi degildi, tamam ama savunmada cok cok iyiydi.

Ne yavaşı.Ben rakibe bu kadar kafa topu vurduran adam görmedim.Bütün hazırlık maçlarını aç seyret.

Ayrıca 2-3 pozisyonda uyudu resmen.

Ne Servet Ne Gökhan ikisi de G.Saray sevviyesinde stoper değil

Gökhan>Servet tamam ama bu bizim işimize yaradığını göstermiyor

zan servetten her zaman daha iyi , sakatlanmazsa ligi guzel gotur,

ilk geldiginde hersey guzeldi hatasiz oynuyordu taa ki sakatlanana kadar

Ne yavaşı.Ben rakibe bu kadar kafa topu vurduran adam görmedim.Bütün hazırlık maçlarını aç seyret.

Ayrıca 2-3 pozisyonda uyudu resmen.

Ne Servet Ne Gökhan ikisi de G.Saray sevviyesinde stoper değil

Gökhan>Servet tamam ama bu bizim işimize yaradığını göstermiyor

Bende Gökhan'i sevdigimden degil, tabi ki bizim seviyemizde stoper degil, ama bu macta gayet iyi oynadi, hakkini verelim.

Servet kafa vurmuyor diyenler vardı birde.

Daha öncede dediğim gibi kafa vuramayan adam Gökhan zan.

ben beğendim beşiktaş dönemlerini anımsattı biraz daha iyi olur inş..

Servet, Gökhan'dan en az 1 gömlek üstündür, Gökhan Zan fiziğine rağmen ne hava hakimiyetine sahiptir, ne de iyi bir kesicidir. Servet gibi agresif kuvvetli de değildir.

İdeal göbek kesinlikle Ulfa-Servet'tir.

--------Muslera

Eboue-Ulfa-Servet-Hakan

-------Sabri/Yekta--melo----

Kazım----Selçuk-----Podolski

---------Baros-----------

Servet gökhandan iyi,Gökhan Servetten iyi diyemeyiz...Bence ikiaside yetersiz,ve ikisininde birbirlerine kıyasla olumlu veya olumsuz özellikleri var.. biri birinden üstün değil...Önemli olan bu..

Bu sene bu adamları gönderemesen bile bir tane kaliteli stoper şarttı..Ve bu çok bütük sıkıntı yaratacak..Bu sene bir tane yabancı stoper alınsaydı..Şampiyon olduğumuzda seneyede Serdar aziz,Serdar taşçı gibi isimleri alabilirdik..

Yani stoperde bu adamlara katlanıyoruz ya yazık bize.

Servet,Gökhan,Çağlar,Balta,Ceyhuni

yukarıdaki oyuncuların ortak özelliği çok ağır olmaları,hamlesiz olmaları..Bu böyle olursada duran toptan gol yememen mucize olur..Adamlarda boy var fizik var ama hiç icraat yok..Sadece fizik var okadar...

Hayır tamam ağır olursun ama ayağın düzgün olur,çabuk ve hamleli olursun ayağın iyi olmaz..Ama bu adamlar hem ağır,hem hamlesiz hemde çok fazla pas hatası yapıyorlar..

Yani elimizdeki yetersizleri göndermek için uğraşırken Ceyhun,çağlar,engin gibi yenileri ekleniyor..

Ben yazmaktan bıktım...

4-5 top geldi hepsine Madridli futbolcular vurdu.balta ile gökhan bi zıplayıp kafa atamadı.aciz insanlar.teknik 0.kaleciye kaç kere döndü.hiç oyun kurma beceresi yok ve denemedi bile.insan bi pas atar ileriye.servet deniyodu az cok hatta calıma giriyoda bunda bişe yok.normalde Galatasaray takımında yedeğin yedeği olur ama Türk olduğu için dayanılıyor

Sol kasık adalesindeki 1-2. derece zorlanma nedeniyle Servet Çetin ve sol dizindeki patellar tendinit sebebiyle de Gökhan Zan günü tedaviyle geçirdiler.

deniliyor resmi sitede.

koşarken omzu cıkmış diyolar.nasıl oluyosa :asd:

bugün doğum günüymüş iyi seneler Gökhan bu sene elinden gelenin en iyisini yapıcağına inanıyoruz :)

Geri
Üst Alt