Cevap: #5 Gökhan Zan

Gol yedirmesini herkes kanıksadı artık! Milli, takımda da leblebi gibi goller yediriyordu hataları ile. Terim vazgeçmez ama, hatır meselesi.

ulan tribünde az sövmedim sana. önünde duran samsunluya nasıl yolladın o topu. gol yedik sayende. ozaman kadar bir kac iyi şey yaptın. ama o yedirdigin golle macın icine ettin. ama senden önce fatih terim etti. takımı corba yaptı. adamlar dogru dürüst yerinde oynasa taraftar bukadar kıvranmayacak.

Bende biraz kızdım ama napalım eldeki adamlar bunlar, yapılacak en güzel iş zamanı gelince yol vermek.Sadece Gökhan değil isimlerini saymayayım tek tek ama takımın kalitesini düşüren adamlar var.

fena degildi abartmayin, birkac tane top kesti paslari falan da gayet iyi helal G. ZAMN

Şu çıkarken kaptırıp yediğimiz goller ne kadar daha devam edecek? Bıktım vallahi. :o

akil dolu ara pasina giren samsunspor futbolcusu kirmizi kart gormeliydi.

Gole sebep oldu. O dakikadan sonra da çok kötü performans gösterdi. Servet 'ten formayı kapsın diye bekliyordum ama zor gibi.

İkisini de boş bir araziye bıraksak ve forma kapmaya çalışsalar Galatasaray'a katkıları %87.5 oranında artardı.

Yaptı yine hırboluğunu.

İyi oynadığı maçlarda bile çok kritik bir hata yapıyor.

Onun dışında maşallah boy var ama kafa toplarında çok etkisiz.Hem pozisyon alamıyor hem vuramıyor.

Gökhan kilo vermiş güçlenmiş hızlanmış bence kötü değildi tek bir hatası bitirdi sadece..

Hata yaptı çok amatörce, boy varda kafa topları kötü. Genel olarak iyiydi diycem de Samsun gelemedi zaten doğru dürüst. Servet kadar kötü.

acımasız olmayın,gökhan 2 maçtada fena değildi ben beğendim evet çok gereksiz bir hata yaptı ama prformansı fena değildi

adam gs daki en iyi macini oynadi ama o pas golge dusurdu

servet gibi rakipten kacmadigi icin o izbandut forvet bisey yapamadi

servet olsa mac boyu o adamla guresmesini seyreder ulan cok iyi forvet almis samsun derdik

Evet golde hatası büyüktü ama sanki Servet'ten daha iyi gibiydi. O kadar siyahi forvet vardı Samsun'da hiçbiri doğru düzgün iş yapamadı.

Geri
Üst Alt