Cevap: #5 Gökhan Zan

bu bitik samsuna pozisyon vermedik demeyin yahu.adamlar 10 kişi iki tane gol kaçırdı.Gökhan zan bayağa bayağa kötüydü.

İlk defa bu kadar kötü maçını izledim. Sanırım uyum sorunu ve solunda Hakan'la oynamanın verdiği eksi nedenler vardı. Her şekilde Servet'den daha iyi olduğu tartışılmaz.

Bence fena degildi. Yaptıgı hata ona ders olmustur. Servet sanırsın ki vitesi R'ye takıp, rakip üzerine geldikce oda geri geliyor. Bunun en azından önde basma, topu önde arsılama ve dikine oynama gibi bir kac pozistif meziyeti mevcut. Ha genel olarak yeterli mi, tabi ki de degil.

Akşam fena değildi ancak çok istediğimiz Kemal Tokak ondan iyiydi.

al gökhanı vur servete bu ikisine güven olmaz. bunların yerine bu forumdan iki kişi çıkar yaşı falan sorun değil bunlardan daha iyi oynamazsa ben bir şey demiyorum.

abi saka yapmayin adam rezalet ötesi oynadi yine. zan, servet, kazim, sabri, BALTA asla bu takimin oyunculari olamazlar!

tez kellesi ucurulmali!

Yine iyiydi. Kötüler düzeliyor, Balta, Zan.

Sırada Sabri'yle Kazım var.

Gökhan Zan gayet iyiydi.

Çok kötü top kullanıyor.O işi Ujfalusi'ye bırakmalı.Onun dışında iyi sayılır.

Biraz hızlı olabilse 11 kişi tamamlayacaktık maçı. Ne alakası var demeyin önünde kalabilirdi çakma Usain Bolt'un. :D

Ama suçlama değil bu tabi. Bi suç varsa o Muslera'da.

Daha iyiydi.Hatta çok kritik müdahaleleri de vardı.Birşeyler yapıyor en azından.

Kirmizi kart pozisyonunda adami kaciran Ujfalusi

mactan sonra patent bulmus gibi Gokhan'a dadanmaniz enteresan

bence iyiydi adam

Geri
Üst Alt