Cevap: #5 Gökhan Zan

Her maç hata yapıyor ama elimzde daha iyisi yok maalesef.

Canakkaledemi ne oynuyordu bu adam. Bizimkilerin ikinci lig meraki yuzunden bende izlemek zorunda kalirdim. 10 sene once falan daha iyi oynuyordu.

bukadar iyi oynarken bukadar bireysel hata yapan tek adamdır kendisi.

Bu kadar rahat pozisyondayken böyle bariz hataları nasıl yapar anlaşılır gibi değil...

gökhan dün çok hata yaptı en az 2-3 ciddi hatası var fanteziye kaçan şeylerden uzak dursun dikkatli olması gerekir

iki pas hatasi var bir de kayip dusmesi

genel olarak muthisti ama

Sen oyna da Servet bir süre daha yedek kulübesinde beklesin :D

Çok bariz hatalar yaptı dün. Maça mı konsantre olmuyor yoksa yeteneği mi bu kadar çözemedim.

nazar degmesin diye yapiyor galiba mac basina böyle bir hata :D okadar korkuyorum ki yine Servet oynayacak diye. aman Gökhan reis kendine iyi bak.

yaptığı hatalara bakın hep oyun kurmak isterken topu ileri en iyi şekilde çıkarmak isterken. her maçta en az böyle bir hata yapıyor. Ama Fatih Terim bu hatalara rağmen onu kesmiyor.

Çünkü servet ayağına aldığı topu olumlu kullanmıyor. Nadiren kullanabilir ki o kadarıda bırakın olsun. Ayrıca servet rakibine ceza sahası dışında hayatta müdahale yapmaz. gelen pasa ondan önce atlamaz rakibi ceza sahasına girmedikçe karışmaz yanında gider. Bu da rakibin ileride topu tumasına ve çoğalmasına sebep oluyor.

Gökhan ise aslan gibi mücadeleye giriyor ve zaten hemen hepsini kazanıyor. Topları olumlu kullanmaya çalışıyor fazla teknik olmadığı için bazen işte böyle hatalar yapabiliyor.

Çok beğenilen Serdar Aziz ise Gökhandan fazla bi stoper değil. Yüksek tekniğide yok. Ama Servetten fazla bi stoper.

Gelecek sene stoper hattında ben kesinlike Gökhanın kalmasından yanayım sakatlanmadığı sürece. Serdar Aziz Servet takası yaptık mı semihide alternatiflere iliştirdik mi Ujfanın tecrübesiyle bu defans her türlü avrupada iş yapar.

^ gerceklik ekseninde harmanlanan bir yorum olmus

Nazar değmesin.Şu anda sakatlığı yok.Üstelik kritik hatalar yapmasına rağmen çok iyi kademeler yaptı.Fena da oyun kurmuyor.Ujfa ile iyi bir ikililer.

gökhan´in pas hatalari pas teknigi olmadigindan kaynaklanmiyor.

adam son 3 senede bi 20 mac oynadi,daha form tutmadi,konsantrasyon problemleri var.

ben gökhanin topu oyuna sokma özelligini cok begeniyorum.

hadi oyun kurmak,top tutmak vs... bundari bi kenara biraksakda.

gökhan kafa vuruslarina cok iyi cikmayi biliyor.servet gibi boyuna güvenip yerinde durmiyor.zamanlamasi cok iyi.az biraz kafa vurus teknigini gelistirse (duran toplarda) cok daha iyi olur.

kademe anlayisi bence gayet iyi.fizigini iyi kullaniyor ve ujfalusiye uymaya calisiyor.

servet bey olsa,bilerek hata yapardi sirf ujfayi karalamak icin.ardindan milliyette röportaj verirdi: "takimda bazi sahislar var,sakal uzatmakdan baska yaptiklari yok" felan.

hata yapmak dogaldir,ben bunu herzaman söyliyordum ve söylerimde.bu tek gökhan icin gecerli degil.kötü oynamak baska.

dipnot:

ama simdik biri gelse bana sorsa:

Zan-ujfa mi

yada neill-ujfa mi.

düsünmeden neill-ujfa yi tercih ederdim.

Ujfalusi'nin yanında genç bir evladımız oynamalı. Ujfalusi'den bir çok şey kapacaktır. Gökhan Zan gibi saatli bir bombadan gelecekte ne bekliyoruz? Gelecek yıl Gökhan Zan'ın Avrupa maçlarında (eğer katılırsak) oynamasını kimse istemez herhalde! Onun için şimdiden adam gibi stoper ikilisi seçilmeli ve bu stoperler takıma alışmalı. Bjk'nin ve fb'nin attığı 30 una dayanmış bu iki futbolcudan Galatasaray'a fayda beklemeyin.

isi gucu olmayan bazi sapiklarin maasli eleman gibi bazi oyunculara dadanmalarindan rahatsiz misiniz?

bu tarz manyakliklara DUR demek mi istiyorsunuz?

forumda az da olsa kafa dinleyelim, abuk subuk adamlarin takintilariyla ugrasmayalim mi diyorsunuz?

cozum basit: adi gecen sapiklarin profillerine giriyoruz, sol taraftan "ENGELLILERE EKLEYIN" ibaresine tikliyoruz ve arkadasi engellilere ekliyoruz

ornegin: https://oi53.tinypic.com/257g48n.jpg

bir hayri cund hizmetidir

Bu kadar uzun süre sağlam kalarak beni çok şaşırttı. Sakatlanmaması performansının da artmasını sağladı.

Geri
Üst Alt