Cevap: #5 Gökhan Zan

ayrica o attigi paslar yok mu o paslar

ya pres yapan topcunun ayagina atar, yada ileriye yollar, yani yine topu rakibe verir.

En azından servet gibi top görünce bomba görmüş gibi kaçmıyor

Eboue'nin yokluğunda Ujfalusi sağ bek Gökhan + Semih stoper oynamalı bence

serveti izlerken dehsete kapiliyorum ama yinede servet derdim, ben böyle birsey görmedim abi

adam yillik 2 milyon garanti para aliyor 3 yildir sakat.

ilk 11 koyuyorsun, 15-20 dk sonra orasini, burasini tutup kenara geliyor.

yeter ulan

Dahası yedek oturduğunda bile maç başı oynama parasıda alıyormuş duyduğum kadarıyla..Ama ben yinede Servet'e nazaran Zan derdim.Ne biliym bana daha derli toplu geliyor :S Açıkçası ikiside kötü ama Zan kötünün iyisi gibi birşey :)

Dahası yedek oturduğunda bile maç başı oynama parasıda alıyormuş duyduğum kadarıyla..Ama ben yinede Servet'e nazaran Zan derdim.Ne biliym bana daha derli toplu geliyor :S Açıkçası ikiside kötü ama Zan kötünün iyisi gibi birşey :)

vay anasina, demek bu yuzden alinmiyor kadroya haha , süper

aldigi garanti para bile cok ama cook 3 yildir oynadigi futbol icin

cok iyi bir stoper.

ayrica o attigi paslar yok mu o paslar

ya pres yapan topcunun ayagina atar, yada ileriye yollar, yani yine topu rakibe verir.

takimda pas teknigi en yuksek adamlardan biri gokhan

cogu macta ileriye attigi paslar sayesinde baskidan kurtulduk

2 tane pas hatasina takmayin

urfalininda uzun paslari genelde rakibe gider servetinde

zan teknigine fazla guveniyor bazen sorun bu

bence cok iyi bir stoper

yok daha neler, bende 2 yil önce paslari fena degil derdim bu adamin ama özellikle bu yil deli ediyor(du) bu konuda.

kisaca, iyi ki kadroya alinmiyor.

Galatasaray forması giyen sporcularımıza kazma,embesil,mal,kalas gibi hakaretler etmek yasaktır ve cezası minimum bir gündür.Lütfen sinirlerimize hakim olalım ve forumu zor duruma düşürecek sözler etmeyelim.

Gökhan da Servet de artık bu takımda oynıcak futbolcular değil.

Gökhan`ın yaptığı pas hatalarını toplasam kaç saatlik video çıkartırım

ayhani mustafa ve barisla bir tutmak neyse

gokhani servetle bir tutmakta o

serveti izlerken dehsete kapiliyorum ama yinede servet derdim, ben böyle birsey görmedim abi

adam yillik 2 milyon garanti para aliyor 3 yildir sakat.

ilk 11 koyuyorsun, 15-20 dk sonra orasini, burasini tutup kenara geliyor.

yeter ulan

Gökhan Zan 2 milyon garanti para almıyor. 700 bin euro garanti para oynadığı maç başına 20 bin euro da para alıyor.

Servet hayranları Gökhan'ı eleştiriyor. Gökhan hayranları Servet'i eleştiriyor. İkisi de hocamızın duygusal arkadaşlık bağlantısı olduğu isimler. Yeter artık, yedek olarak bunları tutacağımıza genç ve yeni isimleri oynatırız daha iyi. Yahu bunlar hala burada mı? O zaman sağbekte bitirilen Ali Turan'ın suçu neydi? Koyun Gökhan'ı Servet'i sağbeke biraz rezil olsunler. Gerçi stoperde de oluyorlar ama daha beteri olur.

Servet'te Gökhan'da bu takımda ne ilk 11'de ne de yedekte durabilecek kapasitedeler burası acık. Ancak elde de bunlardan baska yedek stoper yok. Belki biraz cakma stoper Ceyhun'u sayabiliriz.

Genc 1-2 stoper gelmeden bunları gönderemeyiz. Ama en kısa süre icinde önce Servet-ki sezon sonu sözleşmesi bitiyor zaten- daha sonra da Gökhan sırayla bu takımdan gönderilmeli.

gökhan kalmalı da.sezon sonu gitmeli

Servet hayranları Gökhan'ı eleştiriyor. Gökhan hayranları Servet'i eleştiriyor. İkisi de hocamızın duygusal arkadaşlık bağlantısı olduğu isimler. Yeter artık, yedek olarak bunları tutacağımıza genç ve yeni isimleri oynatırız daha iyi. Yahu bunlar hala burada mı? O zaman sağbekte bitirilen Ali Turan'ın suçu neydi? Koyun Gökhan'ı Servet'i sağbeke biraz rezil olsunler. Gerçi stoperde de oluyorlar ama daha beteri olur.

bu kadarıda fazla ne demek duygusal arkadaşlık

Ali turan bir sene oldu gideli Fatih Terimle alakası nedir. mesajını bildireceğim. İmparatora laf yetiştireceğine git emre beleşoğluyla duygusal arkadaşlık kur. yakışırsınız birbirinize.

Hadi bakalım ZAN goster hunerlerini ki sag kanatta Ujfalusi rahat rahat oynasın.

Zan, ücret indiriminide kabul etti, bence ideal bir yerli yedek klübe için o kadarda sırıtmıyor. Artık sakatlanmıyor. Zamanla topu düzgünde kullanır.

Ama servet gibi bir facia varki, Ne futboldan haberi var, Ne de yaşlanan ve form düşüklüğü yaşayan futbolcuların ücretlerinde indirime gidildiğinden!

Geri
Üst Alt