Cevap: #5 Gökhan Zan

gol tamamen hakanin

ulan girsene adama

kufur ettirecek yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

tamam yavassin ok geri kossan adam zaten yetisemezsin en basta hareketlensen bile

iq yerin dibinde gir faul yapppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp

gol tamamen hakanin

ulan girsene adama

kufur ettirecek yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

tamam yavassin ok geri kossan adam zaten yetisemezsin en basta hareketlensen bile

iq yerin dibinde gir faul yapppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp

ofsayt taktigini uyguluyormus, brak canim.

5. saniyede dondurun abi

o pozisyonda geri dogru kosan adam isterse her mac 25 gol atsin futbolun f sinden anlamiyordur

bak artik beklentim bu kadar

geri kos adamini tut demiyorum

gir topu al rakipten daha avantajlisin demiyorum

gir faul yapppppp be faul yapppppppp

adam bile sasiriyor senin geri kostugunu gorunce

adam sola cekmis topu beni ileri goturmezler zaten bu pozisyonda diyor

bkz 7. sn

ama baltazar diyorki

pardon arkadas seni rahatsiz ettim galiba kusura bakma ben geri gidim

enginin yaptigi da is degil, hem ofsayti bozuyor hem de durup el kaldiriyor, la takip etsene emrahi

o pozisyonun bas sorumlusu engin baytar. hem ofsayti bozuyor hemde arkadan gelen adami takip etmiyor. aksine gokhan zan daha geride olmasina ragmen emrah bassongu fark edip kosuya basliyor. tabi pasi atan adama faul yapmayan hakanida unutmamak lazim.

Servetin halini gördükten sonra gökhan zana bişi diyemiyorum . Olsada olur olmasada olur . Alternatif tutarsın kenarda anca o kadar . Serdarla ömeri alırsak anca o zaman kurtuluruz bunlardan .

o pozisyonda ofsayt taktigi enteresan bir zeka urunu

teknik direktorler

sabri engin gibi hizli adamlari kornerlerde orada tutuyurlar

neden acaba?

diye dusunmek lazim:)

ama bu pozisyonun bas sorumlusu tabiiki balta

o adam olsa pozisyon olmayacak

engin kovalasa pozisyonu onleme ihtimali var azda olsa

arada buyuk bi fark var

Servetin halini gördükten sonra gökhan zana bişi diyemiyorum . Olsada olur olmasada olur . Alternatif tutarsın kenarda anca o kadar . Serdarla ömeri alırsak anca o zaman kurtuluruz bunlardan .

Bencede.serdar yada omer alinsin gitsin.yada bir Semih daha cikarsak

Bu Gökhan bu krediyi nerden buluyor. Bir maç ile sildiğimiz, 3 defa oynatmadan gönderdiğimiz iyi nice futbolcu varken. Üç yıldan beri bizde belki oynadığı 20 maçta kaybettiren Gökhan, sağlam oturmuş defansımızı bozmak isteyenlerin jokeri rolüne bürünmüş. Serdar Özkan bile 3 maç oynadmadan gönderildi, Gökhan bize 30 gol yedirmiştir. Sabri-Ujfalusi-Semih-Hakan(Çağlar) dörtlüsünü bozmanın hiçbir anlamı yok.

Yerine daha iyisi olmadığından Semih ve Ujfalusi'den sonra oynayacak 3. stoperimizdir.

Bu Gökhan bu krediyi nerden buluyor. Bir maç ile sildiğimiz, 3 defa oynatmadan gönderdiğimiz iyi nice futbolcu varken. Üç yıldan beri bizde belki oynadığı 20 maçta kaybettiren Gökhan, sağlam oturmuş defansımızı bozmak isteyenlerin jokeri rolüne bürünmüş. Serdar Özkan bile 3 maç oynadmadan gönderildi, Gökhan bize 30 gol yedirmiştir. Sabri-Ujfalusi-Semih-Hakan(Çağlar) dörtlüsünü bozmanın hiçbir anlamı yok.

gokhan zan en fazla 2 gol falan yedirmistir, geri kalan 28 tanesini bulamazsan 3 ay myc verecez, kabul mu?

O dörtlüyü Sabri kendisi bozdu. Rakibe 2 maçta 3 asist yaparak..

Fatih Hoca Sabri'nin sakatlığı geçtikten sonra senin yazdığın o dörtlüye dönmüştü zaten (Sabri-Ujfa-Semih-Hakan)

Sabri ile olmuyor işte zorlamanın manası yok. Sağ bek Sabri olmasında, Gökhan'ı stoperde görmeye bir çok kişi razıdır.. [bence]

Gökhan, mucizevi bir şekilde iyi performans gösterse müthiş olacak.

Koyarsın tandeme Gökhan ve Semih'i sağ bek Ujfa'yı açığa'da Eboue'yi.

Bizi anca böyle bir şey kurtarır.

eboue acikta iyi degil, sag beke donene kadar ujfalusiyi bekte oynatip zani stoper oynatmak en iyisi. zaten zan bu sene oynadigi maclarda gayet iyiydi. sakatlanmadan once fiziksel olarak da ust duzeydi. zan, IYIDIR

Pek umut vermiyor bence artık , Corluka gibi bir defansif adam alınırsa , Gökhan Zan çöpe :S

Geri
Üst Alt