Cevap: #5 Gökhan Zan

Ayrıca top tekniğide var hatta Servet'le yanyana koyunca bu herif Ronaldo gibi kalıyor.Gerçi Servet'le Muslera'yı da yanyana koysak Muslera Ronaldo gibi gözükürdü.

yollar ayrılmalı diyecem ama iyi bir yedek olabilir kenarda dursun servet gibi birini yıllardır takımda tuttular bu adam da oturabilir ihtiyaç halinde oyuna girer.

Bir tane bile hava topu bırakmadı oyunda kaldığı süre belki fazla değildi ama oyunun doldur boşalta döndüğünü hatırlarsak ve ceza sahasına atılan top sayısını göz önünde bulundurursak tam bir görev adamı olduğunu kanıtlamış ve şampiyonluktada emeği geçmiş oldu . Bence kesinlikle kalmalı .

Bu seneki görevini seneye de sürdürür.

Sakatlanmadığı sürece iyi bir görev adamı.

gökhanın sözleşmesi bitti sanırsam bence kalmalı uzun stopere ihtiyaç duyabiliriz hem sorunda çıkartmıyor servet gibi yedek kalınca..

Gökhan kalmalı.Karakterli,efendi,tecrubeli,görev verildiği an işini en iyi şekilde yapmaya çalışan bir adam.Derinlik katma açısından da gayet iyi.Servet defolsun gitsin.

Her türlü kalmalı Gökhan. Fena oyuncu değil. Görev verildiği zaman oynar, oynamayınca şikayet etmez. 76 numaralı hain ile arasında dağlar kadar fark var.

Sorun etmedi. Dün canlı canlı dinledim. Gayet neşeli bir şekilde mikrofona (spiker: son dakika girip görevini yaptın ve şampiyonluğu kazandıran isimler arasındaydın ?) :

"Benden daha çok emeği geçen isimler var. En büyük pay onların. Büyük takım oyuncusu iseniz her an hazır olup maça konsantre olmanız gerekir. Ben girip hocamın istediklerini yerine getirdim ve Saraçoğlunda bu kupayı kaldırmak nasip oldu".

Bu tip bir şey söyledi. "Benden daha çok katkısı olanları kutluyorum" burası önemli.

Gökhan abi iyidir, candir, profesyoneldir.

Yedekte kalmayı sorun etmiyosa kalsın

Gökhan da biliyor kendini biraz artık. Çok çabuk sakatlandığını yani. Bildiğim kadarıyla Gökhan'ın kontratı göreceli olarak düşük bir garanti para + maç başına para üzerinden yapıldı. Sezon boyunca 15-20 maç oynasa iyi zaten. Hem böylece kendini sağlam tutmuş oluyor hem de Galatasaray gibi bir takımda oynamayı garanti ediyor. Allah korusun en kötü felaket senaryosunda zamanında Kewell'in bek oynadığı gibi bir durum yerine Gökhan'ın her daim hazırda beklemesini tercih ederim. Zaten böyle kendini sağlam tutsun, efendi olsun, canımızı yesin. Kendisinden çok ekstra bir şeyler bekleyen yok zaten artık, olmamalı da bu saatten sonra :)

aynen servet gibi değildi şampiyonluğu içten kutladı ayrıca sakat makat gittiği kadar

Servet gibi yedek kaldiginda küsmedigi icin,hep pozitif oldugu icin uzun yillar takimda kalir,iyi bir takimda dört tane iyi stoper olmali,Ujfa ve Semihe bir alternatif aldikmi Zan dördüncü adam olur.

Servet gibi yedek kaldiginda küsmedigi icin,hep pozitif oldugu icin uzun yillar takimda kalir,iyi bir takimda dört tane iyi stoper olmali,Ujfa ve Semihe bir alternatif aldikmi Zan dördüncü adam olur.

chivuyu alıp sol beke koyduk mu hakan baltadan da stoper olarak faydalanabiliriz.

Dün Kanyon AVM'nin sinemasında Gökhan Zan ile karşılaştım.Ayaküstü biraz sohbet ettik ve fotoğraf çekildim.Malum,Burak Yılmaz'la yemek yerken görülmüşlerdi,abi Burak gelecek mi dedim,Burak ister ama o işler karışık biraz dedi,Hamit gelecek mi dedim,inşallah dedi,daha fazla da tutmak istemedim adamı yanında kız arkadaşı vardı.Bu arada adam TV'de çok çirkin duruyor gayet de karizmatikmiş,ve inanılmaz mütevazi,cep telefonun kamerası açılmayınca biraz beklemek zorunda kaldık kusura bakmayın dedik kırk kere estağfurullah falan dedi,teşekkür ettik ben teşekkür ederim dedi,kanım kaynadı adama:)

Dün Kanyon AVM'nin sinemasında Gökhan Zan ile karşılaştım.Ayaküstü biraz sohbet ettik ve fotoğraf çekildim.Malum,Burak Yılmaz'la yemek yerken görülmüşlerdi,abi Burak gelecek mi dedim,Burak ister ama o işler karışık biraz dedi,Hamit gelecek mi dedim,inşallah dedi,daha fazla da tutmak istemedim adamı yanında kız arkadaşı vardı.Bu arada adam TV'de çok çirkin duruyor gayet de karizmatikmiş,ve inanılmaz mütevazi,cep telefonun kamerası açılmayınca biraz beklemek zorunda kaldık kusura bakmayın dedik kırk kere estağfurullah falan dedi,teşekkür ettik ben teşekkür ederim dedi,kanım kaynadı adama:)

Ne sansli adamlar var su dunyada kiskandim seni

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk

Geri
Üst Alt