Cevap: #5 Gökhan Zan

nedir gökhan'ın sakatlığının son durumu?

milli takım kadrosunda yer alıyor mu, çıkarıldı mı yoksa?

Beni şaşırttı bu zamana kadar gösterdiği performans ile umarım sakatlığı biran önce düzelir.

Herkese karsi savunuyordum Gökhan Zan´i..Kalitesinden emindim...Beni sasirtmadi....

Iyiki geldin Gökhan Zan...Servet ile müthis bir uyum icerisindeler..Umarim Milli Takimda sakatlanmaz ve hafta sonu Besiktas´i güzelce kapaklar:)

Farkindamisiniz bilmiyorum ama su an Galatasaray da en iyi geriden oyun kurabilen stoper Gökhan zan. Ama baska hicbirseyini beyenmiyorum. Su ana kadar hatasiz maclar cikardi ama bir Youla, bir Ibrahim Akin Gökhani ve böylece bizi zor durumda brakir.

Avrupa maclari ve derbilerden bahsetmiyorum bile.

Farkindamisiniz bilmiyorum ama su an Galatasaray da en iyi geriden oyun kurabilen stoper Gökhan zan. Ama baska hicbirseyini beyenmiyorum. Su ana kadar hatasiz maclar cikardi ama bir Youla, bir Ibrahim Akin Gökhani ve böylece bizi zor durumda brakir.

Farkındayız hocam 2 kere yazma mesajı :D

Zan'ın oynaması gerektiğini düşünmeye başladım.Servet ile uyumu iyi gibi sanki.

İlk geldiğinde büyük üzüntü içindeydim ama şuana kadar ki performansı beni şaşırtı.Şöylede düşünebiliriz daha çok ciddi bir takımla oynamadık onlara karşı da iyi performans sergilermi kritik hatalara yaparmı vs bunları görmek içinde beklemek lazım.

Ankaraspor maçında Gökhan'ın eksikliğini hissettik.

Galatasaraya geldi yüzüne renk geldi. Zaten bize gelen futbola tekrar dönüyor:D

Gokhan Zan'daki degisim ortada;

Besiktas da oynadigi futbolun uzerinde oynuyor su anda.Guc konusundada bayagi gelismis durumda.Buna ornek olarak gecen yil omuz omuza mucadelede yerde kalmisti Fenerbahce derbisinde ayni pozisyon ASY de yasandi bu sefer yerde kalan rakip takm oyuncusuydu.

Üzüm üzüme baka baka kararır misali.Servet var yanında.Galatasarayda tekrar hayat bulan Servet.

Arkadaslar

Bir cok gazetede forum yapanlari okudum, ve Gøkhan gelme falan yorum yapiliyordu.

Ama ben geldigini øgrendigim an cok sevinmistim. Cunku neden bilmiyorum, ama icimde bir his vardi, Galatasaray iyi futbolcu kazandi diye.

1) Takima alismasi fazla sure surmedi, butun defans zaten milli takimda beraber oynuyor.

2) Delikanli adam, adam gibi adam.

3) Bir renktas yukarida yazmis, imza tørende "Galatasarayimiz" diye hitab edisi beni cok sevindirdi

4) Hic bir zaman "Ben dogustan Galatasarayliyim" falan diye atmadi. Besiktasa tesekkur, ve bundan sonra hep Galatasaray dedi.

Ve dogrusu. Cogu renktas kizabilir ama.

Gøkhan ve Servet ikilisi bana güven veriyor.

Ben bir forvet olsam 2xAyibogan defans olsa:D gerisini siz dusunun:D:D

holosko iyi bir sınav olacak defans ikilimiz için formda bir holoskoyu tutarlarsa iyi yolda demektir defans

holosko hızlı ve kontra oyuncusu oldugu için örnek verdim

Geri
Üst Alt