Cevap: #5 Gökhan Zan

Milli mac 10 dakika itibariyle en kotu oynayan futbolcu

adam çok kötü girdi.. orada baldır gerildi muhtelemen 10 gün yok en az...

Beşiktaş maçına zor yetişir.Kasık gitti yine.

Servet 'in Fransa 'ya gitmediği iyi oldu. Gökhan Zan 'a güven olmuoyr. İnşallah çabuk döner.

geçmiş olsun. sakatlığı ciddi sanıyorum. en kısa zamanda geri dönmesi dileğiyle...

geçmiş olsun. arda da sakatlandı sandım allahtan ona birşey olmadı.

Arkadaslar

Bir haber ciktimi Gøkhandan???

Milli Takima bu kadar oyuncu göndermenin dezavantajlarindan birini yasadik..

Ama sanki Gökhan Zan Rijkaard´in sisteminde daha basarili gibi gözüküyor.

Galatasaray´da bana en güven veren oyunculardan biriydi ama Milli Takimda o güveni vermiyor nedense..Bugün cok pas hatasi yapti..Ama olur böyle seyler..

Ben Besiktas macina Servet Hakan Balta göbegini öneriyorum..Sola da Caner´i cekeriz...

Ben Besiktas macina Servet Hakan Balta göbegini öneriyorum..Sola da Caner´i cekeriz...

Ben hep böyle oynatirdim zaten. Ofansa yardim etmeyen, bindirme yapmayan, orta acmayan bekleri hic bir zaman beyenmemisimdir.

Hakan Baltan geriden guzel oyun kuruyor, ayaga pas yapmayi ve garanti oynamayi seviyor. Defansi zaten cok iyi. Yeri geldiginde azcik daha sert oynasin, stoperde süper olur...

Yok ya Caner yeni geldi hemen Rijkaard on bire almaz E.Aşık Servet oynayacak büyük ihtimal. Zanada geçmiş olsun.

Emrelerden biri oynar bencede. Ozgurun dedigi gibi, Riijkaard, Daum degil, takima yeni katilan oyuncuyu 3 antremandan sonra ilk 11'e sokacak.

Gökhana güvenip doğru düzgün bir stoperde transfer etmedik,işte böyle stopersi kalırız.

Bakalım bjk maçında emre a. nasıl bir penaltı,kırmızı kart ve adam kaçırma şovu sunacak bize:rolleyes::rolleyes:

G.zanın sakatlığı önceki sakatlıklarla alakası yok önceden omzundan sürekli sakatlanıyordu bu her oyuncunun başına gelebilecek bir sakatlık zaten sakatlanmasının asıl sebebi bence hazır olmadan oynatılması.

Geçmiş olsun inşallah Beşiktaş maçına yetişir ama zor gibi duruyor.

Formayı Gökhan Zan sakatlandığı zaman artık E.Aşık'ın yerine E.Güngör'ün alması gerekiyor.

Gökhan'da sürekli sakatlanmaya başladı ama dün aldığı darbe çok kötüydü.

Geri
Üst Alt