Cevap: #5 Gökhan Zan

Gökhan'da sürekli sakatlanmaya başladı ama dün aldığı darbe çok kötüydü.

Evet ya Sinancim, o neydi øyle.

Insallah hemen iyilesir. Gøkhandan cok sey bekliyorum bu sene. Hic kusura bakmayin, kizacaksiniz belki, ama ben Gøkhani begeniyorum:D

ankaragücü maçında eksikliğini hissettiğimizi düşünüyorum.

kim ne derse desin topu oyuna en iyi sokan stoperimiz durumunda, acil şifalar diiliyorum.

Yoo bende beğeniyorum şu anki perfonmasını beğenmeyen yoktur herhalde.

Yok gazetelerde yorum yazan renktaslardan Galatasarayliliklari tartisilir hale geldi.

Bazilari yaziyo, gønder gitsin, bazilari yaziyo gercekten camdan adam falan filan. Onu gørunce uzuluyorum.

Sahip cikacaklari yerde.......

Yok gazetelerde yorum yazan renktaslardan Galatasarayliliklari tartisilir hale geldi.

Bazilari yaziyo, gønder gitsin, bazilari yaziyo gercekten camdan adam falan filan. Onu gørunce uzuluyorum.

Sahip cikacaklari yerde.......

Orada yazanların akıl yaşı 12 den öte değil

Cam adama noldu gene ? Fazla ciddi olmasa gerek ?

Umuyoruz :)

Allahim ya rabbim sen bana sabir ver.

Camdan adam diyor yaa

O pozisyonda cam adamlıkla falan bir ilgisi yok. Sert bir müdaheleydi.

Gökhan'ın performansından memnunum. Ama hala Servet'in yanında E.Güngör'ün oynamasını isteyenlerdenim. İkisi birbirini tamamlayan tipte stoperler.

Topu oyuna sokma becerisi Servet'ten daha iyi. Birde istikrar sağlayabilirse çok daha iyi olacak.

Gökhan Zan'dan umut kesildi

Galatasaray'da Beşiktaş maçı öncesi sakatlığı süren Ayhan'ın durumu belirsizliğini korurken bir kötü haber de milli takımımızın Estonya'yla oynadığı maçta kasığından sakatlanan Gökhan Zan'dan geldi. Gökhan'ın kasığında ödem olduğu ve tedavisine hemen başlanıldığı belirtilirken tecrübeli futbolcunun Beşiktaş maçında oynama şansının çok az olduğu öğrenildi.

Gökhan'ın tedavisinin yoğun bir şekilde sürdüğü ve durumunun bu tedavi sonrasında netlik kazanacağı belirtildi. Teknik direktör Rijkaard'ın Gökhan'ın karşılaşmaya yetişememesi halinde Servet'in yanında Emre Güngör'e şans vermeyi düşündüğü ileri sürüldü.

Hollandalı teknik adamın sakatlığı devam eden Ayhan'ı da tamamen iyileşmeden oynatmayacağı belirtilirken bu bölgede Mustafa Sarp, Mehmet Topal ve Barış Özbek 3'lüsünden 2'sinin görev yapacağı ifade edildi.

lig tv.com.tr

Adamın ismi çıktı ya "cam adam" diye. Hemen asıp kesmeler başlamış bir sakatlık yaşadı diye. Gökhan Zan ikili mücadeleden önce zeminin boş alanında top sürerken sakatlandı. Yani sakatlığı berbat zeminle gelen bir rahatsızlık. Ayrıca aynı zeminden etkilenen başka oyuncular da etkilenmiş ve tedavileri devam ediyormuş.

O zaman ne yapalım? Artık kendi formamızı taşıyan adama hala BJK' lı gibi davranmayalım. Olmaz mı? Yoksa formayı giyene saygı yok mu?

herkes sakatlanıyor Ronaldo(gerçek) Rıdvan vb bir çoğu büyük sakatlıklar yaşadı ama kimse bunlara cam ronaldo cam rıdvan demiyor basın birisini harcamak istedimi böyle oluyor önce bir kulp takıyor zamanla kendi taraftarı bile o oyuncuyu öyle kabul ediyor ben Gökhan Zan'a güveniyorum milli stoperimizi yedirtmeyelim 1 haftaya iyileşir ama adı çıkmış cama bu kaç senede geçer meçhul

Bilerek sakatlanmıyor ama stoper dediğin adam taş gibi olmalı,acıya darbeye dayanıklı,kötü sakatlandı maçı izledimde bu adam sakatlanma olasılığı çok yüksek zaten profil olarak.

Adam Canavar gibi yaa. Hulk filminde bile oynar Hulk'un yerine yesile boyasan:D:D

Adam ne yapsin, talihsizlik.

Geri
Üst Alt