Cevap: #5 Gökhan Zan

Doğruda Ukrayna maçında harbiden çıkar dedim artık Ardayı paso tekmeleye başladı Ukraynalı oyuncular şimdi bu maçta Arda sakatlansa kimse bir şey diyemez

Fatih hocanın bunları artık idrak etmesi lazım. Zaten resmi maçlarda sonuna kadar kullansın futbolcuları...

Allah kah.....sin demesi gerekmez yinede.

Gøkhan Zan kisa zamanda døner cam adam diyen herkese kapak olur INSALLAH

1 ay sahalardan uzak kalacakmis .

Yabanci stoper neden düşünmez bu yönetim ?

Acikcasi sasirmadim. Zaten Gökhanin yerine Emre güngörü, hatta Emre asigi tercih ediyorum.

Emre Aşık 2sinden de kaliteli stoperdir ama bir tek yaş itibariyle yedek kalıyor

Metin Oktay t-shirt'ü giymesi güzel bir olaydı gerçekten :)

Servet ve Gökhan Zan yanyana oynatıldı milli takımı bitirildi. Bu gidişle sıra Galatasaray'a gelecek gibi.Takımın genel olarak mücadeleci ve iyi oynaması bu iki ağır ve aksayan futbolcumuzun kusurlarını örtüyor. Birgün gelecek bu gerçek daha çok anlaşılacak. Tamam bugün Pana maçında oynamadılar eğer oynasalardı 3-4 yerdik. Çünkü orta saha çok top rakip kaçırdı bugün.

Milli takımın bitme sebebi Gökhan Zan ve Servet ikilisi değil.

Anlayın artık. Defansta uyum herşeyden önemli.

G.Zana cam demeyin bundan sonra Fatih hocanın inadı olmasa gökhan sakatlanmıyacaktı ama E.Güngörü anlamıyorum ne zaman yarıyacak bize

Ne zaman geçecek acaba ?

Seneye yabancı, iyi bir oyun kuran defans şart. Carvalho mesela :)

Al Güngörü, vur Gökhana. Ne Güngör nede Gökhan dan birsey bekliyorum. Ocakta Servetin yanina kaliteli yabanci bir stoper aliriz, olur biter. Emre asik ise 3. stoper olur.

Gökhan ve Emre salonda futbol hayatlarina devam ederler.

Al Güngörü, vur Gökhana. Ne Güngör nede Gökhan dan birsey bekliyorum. Ocakta Servetin yanina kaliteli yabanci bir stoper aliriz, olur biter. Emre asik ise 3. stoper olur.

Gökhan ve Emre salonda futbol hayatlarina devam ederler.

Linderothlada tokuşturcaksın diğer ikisini...

Herşeyi düşünürdüm de senin eksikliğini hissedeceğimizi düşünmezdim.

Bu bjkda da böyleydi zirt pirt sakatlaniyordu,simdi düzeldikten sonra en fazla 1 ay oynar sonra yine sakatlanir,insAllah yanilirizda bu sakatligi bu sezon ilk ve son olur.

Geri
Üst Alt