Cevap: #5 Gökhan Zan

Süper Lig standardinin üzerinde bir oyuncu. Ligde falan bu adamlara güvenebilirsin.

İki koyunu teslim edecek kadar bile güvenmem, bırak ligi.

Güvenen de hayal kırıklığına uğrar, inşallah as oyuncularımız sakatlanmaz stoper ve sol bekte, yoksa korku dolu günler bizi bekler.

Kendisine güvenim tam. Sakatlıklarda vs. gayet iyi idare edebilir.

Emre Aşık'ın misyonunu devam ettirebilecek kalitede. Güveniyoruz.

sanirim havadan gelen yandan caprazdan onden hepsini topladi

bizim diger stoperler neden beceremiyor bu isi

Kendini baya geliştirmiş gördüm, şüphesiz ki formayı en yakın zamanda sırtına geçirecektir dreis :ayatollah:

Farkındaysanız uzun süredir sakatlanmıyor. Anlaşılan çok geliştirdi kendini eskiden kendi kendini sakatlardı bunları aştı artık. Umarım kısa sürede rotasyonun içinde kendine yer bulur ve oynar.

Yetersiz olabilir, lakin Cris'den kotu oldugunu dusunmuyorum.

muthis bir oyuncu dany -gzane ikilisi denenmeli

Neden oynamaz Gökhan Zan..

Senden özür diliyorum Cris oynuyorsa 1000 kere sen oynarsın.

Güya 5 stoperimiz var diyorduk. Ujfalusi zaten yok, Cris'i de sil, elde var 3 stoper Dany ve Semih'in oynadigi maclar sürekli en az 2 gol yiyoruz. Gökhan Zan bir türlü monte edilmeli buraya. Cris gibi bir oyuncu ile olmuyor. Tecrübeli bir Gökhan Zan herzaman iyidir.

Gökhan Zan oynamaya başlasın 2-3 hatadan sonra tıpkı DANY gibi konuşulmaya başlanacak forumda

Geçen sezon şampiyon olmamızın önemli nedenlerinden biri Gökhan Zan' ın sakatlanıp as kadrodan çıkarılması idi. Semih bu sayede ilk 11' e girmeye başladı, ondan sonra Semih-Ujfa ikilisi formayı kimseye bırakmadı.

Cris'ten iyi olduğu kesin. şans verilmeli

Geçen sezon şampiyon olmamızın önemli nedenlerinden biri Gökhan Zan' ın sakatlanıp as kadrodan çıkarılması idi. Semih bu sayede ilk 11' e girmeye başladı, ondan sonra Semih-Ujfa ikilisi formayı kimseye bırakmadı.

Error. Zan değil Servet'ti o. Maç da 2-4'lük Antep maçı. Olay da sakatlanma değil, Servet'in kırmızı kart görmesiydi. Ama bunlar geçen sezon olmuştu bi o konuda haklısın :yenieek:

Bana göre aslinda, macta oynamaliyidi, hemde forvet =)

Maglum, Burak ve Umut dogru dürüz Elmander gibi topu indiremiyordu, koy en ayi futbolcumuzu, bu maca Necati de cok lazigm oglurdu, az kosup gol atan adam lazigmdi =)

Geri
Üst Alt