Cevap: #5 Gökhan Zan

bu napıyo ya,en son gördügümde kugulara pide atıyodu

aslında şu durumda denemekte fayda var formda bir gökhan zan herzaman iş yapar tecrübesi ve fiziğiyle. formayı kap göster kendini cam adam.

Her hafta birileri kötü oynadığı için övüyoruz sürekli ama Zan bunlardan beter emin olun.

Semih-Gökhan denenmeli belki daha fazla verim alırız.Şu kupa maçları başlayınca bi denemek la'zım aslında.Ligde de denenebilir ama F.Terim'imin deneyeceğini sanmıyorum

Dany'e haksızlık yapılıyor. Bence çok iyi stoper. Son maça bakmadım muhtemelen tek maça göre Dany'e laf söyleniyordur.

Not: Dany alındığında hiç sevinmemiştim, yanlış transfer olarak görüyordum.

Cris bu takımda oynuyorsa Zan hayli hayli oynar .. Nedir bu Cris ısrarı anlamak mümkün değil !!

Ulan dany ve cris reziline rağmen güvenemiyorum sana iyimi

özledik reis :o cam adam olması dışında danny ve cris saçmasından kat be kat iyidir ayrıca

arkadaşlar bi sn utanmasanız eboue nin yerine de ali turan olsaydı diyeceksiniz az dikkat yav. gökhan zan dan bashediyoruz ne oldugu belli bunun.

Terim´in adaleti varsa, Cris yerine Gökhan Zan´a sans verir. Daha kötü olmasina imkan yok.

Hem Gökhan sakatligi disinda kötü bir stoper degildi ki hicbirzaman. Isini yapiyordu.

Bence kesinlikle rotasyonda Gökhan olmali, Cris degil.

Hem Cris´i de fazla oynatmanin anlami yok. Sözlesme yaptik. 25 mac filan oynarsa sözlesmesi uzayacak.

Geri
Üst Alt