Cevap: #5 Gökhan Zan

oynama zamanı geldi artık,bir de semih-gökhan iklisini deneyelim,eminim su anki ikiliden daha iyi performans gösterirler

gecen sene oynadigi maclari izleyin herif hatasizdi

ama her zamanki gibi terimin isteklerinin aksine yonetim futbolcu alip silah zoruyla terime oynatacaksin bunu dedi. en azindan according to some bozos on here :o takimda 3 tane stoper var biri rezalet digeri kotu digeri vasat, gokhan curumeye yuz tutmus halde duruyor. barosu anladik sevmiyosun da gokhanin neyini sevmiyon la

acik alanda Zan da rezil olur , ama defans bundan kotu olamayacagi icin oynayabilir

gecen sene oynadigi maclari izleyin herif hatasizdi

ama her zamanki gibi terimin isteklerinin aksine yonetim futbolcu alip silah zoruyla terime oynatacaksin bunu dedi. en azindan according to some bozos on here :o takimda 3 tane stoper var biri rezalet digeri kotu digeri vasat, gokhan curumeye yuz tutmus halde duruyor. barosu anladik sevmiyosun da gokhanin neyini sevmiyon la

Dikine attığı paslarda topu direk rakibe göndermişti bikaç kez ve çok net pozisyonlar vermiştik ama onun haricinde hatasızdı. Bence de oynamayı hak ediyor.

3. stoper olma zamanı! cris oynamasın artık!

En azından kafa topu alır.

yaşıyor mu acaba bu arkadaş

ulan ben gökhan zan olsam intihar ederim. Ben oynamayacağım allahın damperli kamyonu cris oynayacak.

Cris'ten her türlü iyidir. Bu sene de alternatif olarak kalmali, sezon sonu Aykut Demir fln. alip gönderebiliriz bence. Ama bu sezonu rahat götürür 3.stoper olarak. Cris tribüne, Gökhan kulübeye.

3.stoperimiz olmalı

Cris'ten daha iyi olduğu kesin

Hatasız oynadı-Semih-Gökhan denemekte fayda var ki tutar da.

Gökhan varken Cris'in 18'e girmesi bile fiyaskodur ... Yazık adama valla ..

uzun zamandir ilk macina bugün ciktiya ona sasiriyorum,cristen daha etkili bir stoper

ass-kicking.gif

blue = zan

white = cris

gökhanin boyu posu yeter aga :D

Geri
Üst Alt