Cevap: #5 Gökhan Zan

Adam pek pas yapamıyor ama tam stoper. Cris bence 45. stoperimiz felan olur anca. Gökhan Semih ve Danny ilk altarnetif olamalı.

begendim

afferin gökhan zan. en azından kendine baktıgın anlaşılıyor. sahada ayakta kalıyorsun. diri gözüküyorsun. maçta iyi oynadın.

Crisin olduğu yerde PTT'den oyuncu getir o bile alternatif olur stopere. Hocanın adaleti varsa 18'de Gökhan olur Cris değil

Crisx12431263179263921781209380234234234234234234234234234234234234= G.ZAN/2 maalesef.

cris sana kurban olsun sen varken de crisi oynatanlar da utansin biraz

Pas vermekte sorunlu. Cris rezil oynadigi icin iyi gözüküyor, saglam bir ofans hattina karsi zorlanir. Ilk defa seyretmiyoruz.

gökhan zan sabri aydın ikici lig takımı kursam yemin ederim bu üçlüyü almam..Galatasaray gibi kulüpte nasıl oluyorda kadroya girebiliyorlar hayret ediyorum yaa.

Yatigi yerden para kazanmak dedikleri sey bu olsa gerek ayni caglar birinci gibi oh hayat ne guzel

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Cevap: Re: #5 Gökhan Zan

Yatigi yerden para kazanmak dedikleri sey bu olsa gerek ayni caglar birinci gibi oh hayat ne guzel

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Bunlar yedek olacaksa hiç yedek olmasın abi,sanki iyi mi oynuyorlar?Altyapıdan gençleri koy,yıllık 50 bin euroluk sözleşme yap olsun bitsin.Bunlar kadar kötü oynayacaklarını sanmıyorum şahsen.Bu vizyonu bitik,yeteneksiz adamlar yedek olsa ne olmasa ne?Bir sürü para cebinde kalır en azından.

Ujfa'nn donusu mechul , su an kadroda stoper orjinli yegane yedek

Geri
Üst Alt