Cevap: #5 Gökhan Zan

Emre Aşık güveni veriyor bana,ondan ilk stoper olmasını da beklemiyoruz zaten,oyuna girdiğinde bize bu güveni versin ve fiziki olarak da böyle kendine baksın yeter..

Bu tür oyuncuların takımda olmasında fayda var yedek olmayı sorun etmiyor oyuna girdiğinde güven veriyor.

Dün girdiğinde çok korkmuştum, ama çok şaşırttı beni, defans olarak biraz daha dik durduk.

Her zaman dediğim gibi harika bir yedek stoper.Macera aramayıp sözleşmesini uzatmak lazım

Ligte bazı maçlarda artık oynayıp semih de düzelince danynin yerine arada sırada oynamalı ki yabancı hakkı açılsın ileri tarafta.

Gökhan Zan ve Umut Bulut'un gelecek sezonda Galatasaray'da forma giymesi gerekli. Hem yerliler hemde yedek kalınca sorun yapmıyorlar. Lazım oluncada iyi kötü oynuyorlar.

Seneye kesinlikle kalmali,bu adam haksiz yere cok kucumsendi.Oynadigi zaman goruyoruz tecrubeyse tecrube ,fizikse fizik,mucadeleyse mucadele..Kalmali!

Seneye kesinlikle kalmali,bu adam haksiz yere cok kucumsendi.Oynadigi zaman goruyoruz tecrubeyse tecrube ,fizikse fizik,mucadeleyse mucadele..Kalmali!

Gökhan'ın iki şanssızlığı var:

1. Çok sakatlanıyor.

2. Servetle beraber oynadığı için kazma defans imajı üstüne yapıştı.

Bence bizim için iyi bir yedek, seneye kalmasını isterim. Bu takımda 4 stoper kesinlikle lükse değil. Seneye Semih-transfer ikilisini yedekleyecek Dany-Gökhan ikilisi gayet doğru olur.

Kayseri maçında Dany'nin yerine oynar bence yabancı kontenjanı yüzünden. Bu maç iyi oynaması diğer maçlara olumlu yansır. 15 dakika falan oynadı ama o 15 dakika 450 dakikaya bedeldi.

Gökhan'ın iki şanssızlığı var:

1. Çok sakatlanıyor.

2. Servetle beraber oynadığı için kazma defans imajı üstüne yapıştı.

Bence bizim için iyi bir yedek, seneye kalmasını isterim. Bu takımda 4 stoper kesinlikle lükse değil. Seneye Semih-transfer ikilisini yedekleyecek Dany-Gökhan ikilisi gayet doğru olur.

Aynen dedigin gibi renktas normal olarak 4 stoper rotasyonu olacak seneye Gokhan-Dany 2li yedek olarak bence gayet yeterli.Aykut Demir'i filan dusunuyordum ama gerek yok Cavcava para bayilmaya ,Gokhan'i gordukten sonra Gokhan>Anadolu Stoperleri.

su an icin semihten net daha iyi oyuncu

ama yas ve potansiyel olarak semih 10 kat daha degerli tabi

Dany veya Semih'te problem varsa zorlamaya gerek yok, Gökhan var oynar diyebiliyoruz.

Stoper ikilimiz Dany Zan olmali,birbirini cok iyi tamamlayan ikili olurlar.

Dün semihin sakatlanmasına üzüldüm ama çıkması çok iyi oldu.Çok arkaya yaslandık ve her hava topu tehlikeliydi Melo 3. stoperr olup her topa vurmaya başladı.Top bizdeyse ya melo ya musleradaydı ne danny ne semih topa deyemiyorlardı.Zan girince hem kademe anlayışı hem tecrübesi ve en çokda hava toplarındaki başarısıyla rahatlattı takımı meloda biraz öne çıkabildi..

Geri
Üst Alt