Cevap: #5 Gökhan Zan

Sezonun sonuna doğru geliyoruz. İnsanın keşke baştan beri oynasaydı diyesi geliyor. Dikkat edin orta saha oyuncuları Zan oyundaykan biraz daha ofansif bir misyon ediniyorlar. Demek ki Semih-Danny ikilisine göre Zan'a biraz daha fazla güvenleri var.

Sezonun sonuna doğru geliyoruz. İnsanın keşke baştan beri oynasaydı diyesi geliyor. Dikkat edin orta saha oyuncuları Zan oyundaykan biraz daha ofansif bir misyon ediniyorlar. Demek ki Semih-Danny ikilisine göre Zan'a biraz daha fazla güvenleri var.

DAny Semih Hava toplarında etkisiz buyüzden melo hep 3. stoper(dün nerdeyse 15 dakika stoper oynadı,) kademeli değil hamleliler yani topu aldılar aldılar alamazlarsa rakip muslerayla karşı karşıya buyüzdende selçuk ve bekler zaman zaman stoperlerin arkasına sarkıyolar..

G. zan hamleli değil kademeli yani zaman kazandıran açı kapatan bi stoper ve hava toplarında iyi buyüzden bekler selçuk ve melo daha ilerde durabiliyo..Ama g. zan semih ve dany e göre hamle olarak çok zayıf ve ağır...

zan takımda kalmalıdır ama 4. stoper olarak..güçlü ve yerinde müdahale ediyor

semih ve dany'nin yanına genç,tecrübeli bir stoper alınmalı.

zan takımda kalmalıdır ama 4. stoper olarak..güçlü ve yerinde müdahale ediyor

semih ve dany'nin yanına genç,tecrübeli bir stoper alınmalı.

Niye takımda kalsın? 5. stoper olsa, 1. stoperden bile fazla para alıyor. Seneye kalsa tekrar yılda 1 milyon alır. Yine rakibe 3 metreden asist yaptı, dan dun vurmasını bile yapamıyor.

Niye takımda kalsın? 5. stoper olsa, 1. stoperden bile fazla para alıyor. Seneye kalsa tekrar yılda 1 milyon alır. Yine rakibe 3 metreden asist yaptı, dan dun vurmasını bile yapamıyor.

ona göre yeni sözleşmede indirim yapar,ama az maaşa kalacağını sanmıyorum.zan çok kötü değil,ortalama bi stoper

Alabilecegin baska adam yoksa kalir Zan.Oynamadigi zamanlar Aykut Demir gelsin diyordum ama Gokhan oynayarak ben daha bitmedim mesajini herkese verdi.Hadi diyelim senin gibi muhasebeci olarak bakalim olaya Aykut Demir bonservis=3,5-4 arasi yillik 1 alacak yine,Serdar Aziz desen tecrubesi yok Zan daha iyi suan eee Bursa 5 filan diyordu en son bonservise.Baska da adam yok zaten..

Kisaca biseyin maliyeti hesaplanirken onun yerine konacak seyde hesaplanir tek basina hesap yapilmaz.Hesap isine girdiniz bari bunlari bilin.

Bence ligde fazla sırıtmayacak bir oyuncu dün girdikten sonra korkmadım değil :)

çok fena kas yapmış bu kadar oldugunu bilmiyodum

Gökhan Zan'a karşı art niyetim yok ama adamı sahada görünce stres yapıyorum

bu takımda olmayı rüyanda göremezdin heralde:asd:

Girdiğinde maçın bitimine 13 dakika felan vardı dedim şimdi sıçtık :D

Fakat ayağına top almadan maç bitti :D

bu adam gibi bir defans oyuncusu yedek olarak kusturmeden kadroda tutmak cok zor :)

Helal olsun forma verilincede pasa pasa oynuyor .. Kafa toplara ust duzey hakim ..Drogba neyse G.Zan'da defansta hava toplarini topluyor

En azından Servet gibi girdiğinde ya da girmediğinde bile takımı sabote etmiyor.

Kendisi su an Emre asiki andiriyor, girince herseyini veriyor, problem cikarmiyor. Anlamadigim bu adam hayvan gibi ya bi vücüdunu gördünüz mü ? nasil oluyor da bu cam dan adam oluyor, adam bodybuilder gibi bisey

PFDK, Gençlerbirliği karşılaşmasında kırmızı kart gören Gökhan Zan'a 2 maçtan men cezası verdi. :yikes:

Geri
Üst Alt