Cevap: #5 Gökhan Zan

PFDK, Gençlerbirliği karşılaşmasında kırmızı kart gören Gökhan Zan'a 2 maçtan men cezası verdi. :yikes:

'Dun silivri ceza evine goturuluyor diye duymustum , Idam la yargilanmali oyle faul olmaz :trollface:

Rakip bagira bagira bana dokunmadi diyor ama pfdk gay uyeleri hayiirrr dokundu diyor

Çaresizlikten midir, nedir bilmiyorum ama defansa bu adam gerekli hacı lamı, cimi yok!!!

Gayet iyi oynadı, tebrikler Gökhan.

Böyle oynarsa her maç 11 çıkar.

İyiydi. :yenieek:

Hava toplarında çok iyi, ikili mücadelelerde de baya güçlü..

Cris gereksizi olmasaydi ne guzel hep Gokhan oynardi.Semih ve Omer Toprak haric tum Milli Stoperlerden 2 gomlek ustun,Bekir solbacagi etmez Gokhanin.

kim ne desin. dany den daha cok güven veriyor bana. kademe hatasida yapsa bazen dany bu hatalarin kralini yapior zaten. zan ligde oynasin artik .zaten kontenjandan dolayi mecburuz ona .

Belli bir çizgide oynadığı ve o kadar maç oynamamasına rağmen üst düzey maçlar oynaması ne kadar iyi profeyonel olduğunu gösterir. Helala sana. Servet olsa oynamasa kaç hafta maça çıktı mı şişerdi. Zan'da böyle bir şey yok.. Tebrikler.

Belli bir çizgide oynadığı ve o kadar maç oynamamasına rağmen üst düzey maçlar oynaması ne kadar iyi profeyonel olduğunu gösterir. Helal sana. Servet takımda olsa, oynamasa kaç hafta; maça çıktı zaman şişerdi. Zan'da böyle bir şey yok.. Tebrikler.

Bu maç için GÖKHAN ZAN hakkında yorum yapabiliyor musunuz ?

Gökhan oynamaya başladığından beri daha mı az gol yiyoruz ne.

Görevini eksiksiz yaptı,Süper Ligte oynaması taraftayım yabancı kontenjanını boşaltmak için.

Geri
Üst Alt