egemen kazmasini cikarip gokhani cagirmislar avcidan beklenmeyen hareketler :o

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Cevap: #5 Gökhan Zan

Hakettigi yerde Egemen ve Bekir'i top diye oynar Gokhan.

Gökhan Zan iyi bir yedektir.Semih tecrübesiz lafına ise gülüyorum.Şampiyonlar ligi Çeyrek finaline kadar gelirken Gökhan Zan mı oynadı?Real Madrid deki fransız Varane kaç yaşında ve Şampiyonlar liginde Semih den fazla mı oynadı?Semih Kaya sadece Galatasaray ın değil Türkiye milli takımının gelecekteki kaptanıdır.

Valla gökhan zan'ın kumaşının sağlam oldugunu rotasyonda sırıtmayacağını söylemiştim hiç oynamadan önce bence milli takımda da semih zan ikilisi denenmeli

Tam bir profesyonel. Kardo dışı kaldı. Pes etmedi çalıştı. Takımda 11 başladı ve şimdi de Milli Takım'a alındı.

#Respect :ka21:

Bekir kazmasından çok daha iyi ve tecrübeli son zamanda iyide oynuyordu

Sağlam bir Gökhan Zan > Alayı...Adam her daim kendini hazır tutuyor,görev verilirsede layıkıyla yerine getiriyor.Bekir'in falan oynadığı yerde Gökhan Zan'a Terry,Ferdinand muamelesi yapılması lazım,ama geçmişte ki sakatlıklarından dolayı bir güvensizlik var ve buda önyargıya neden olmuş durumda.Yoksa hakikaten stoper olarak meziyetleri gayet iyi olan bir oyuncu.

Arsene Wenger bir besiktas macimi milli macmiydi hatirlamiyorum ama acayip övmüstü ve transfer listesine aldigini soylemisti TF1 kanalinda dinlemistim zamaninda.

Gökhan Zan kadromuzda oldugu icin sansliyiz bence. Alternatif stoper olarak herzaman güvenebiliriz kendisine. GS TV görüntülerinde falan hep calisirken görüyoruz kendisini.

Oyuncular onun hakkinda yorum yaparken sürekli calisiyor vs. diyor, o yüzden nezaman forma verilse herzaman hazir kendisi. :ayatollah:

rm macina semih yerine monte edile.

Gökhan Zan kadromuzda oldugu icin sansliyiz bence. Alternatif stoper olarak herzaman güvenebiliriz kendisine. GS TV görüntülerinde falan hep calisirken görüyoruz kendisini.

Oyuncular onun hakkinda yorum yaparken sürekli calisiyor vs. diyor, o yüzden nezaman forma verilse herzaman hazir kendisi. :ayatollah:

Gökhan Zan'i ben Emre Asik'a cok benzetiyorum.. Kendisi de hem Fener,hem Besiktas hemde bizde hic küsmemistir yerine adam geldiginde her zaman göreve hazir bir sekilde beklemistir ve oynadigi zamanda hep takdir almistir.. 2008'deki EURO'da da böyleydi beni cok etkilemisti Emre Asik.. Gökhan Zan da su an o konumda benim gözümde.. Bir görev adami :yenieek:

Gökhan Zan'i ben Emre Asik'a cok benzetiyorum.. Kendisi de hem Fener,hem Besiktas hemde bizde hic küsmemistir yerine adam geldiginde her zaman göreve hazir bir sekilde beklemistir ve oynadigi zamanda hep takdir almistir.. 2008'deki EURO'da da böyleydi beni cok etkilemisti Emre Asik.. Gökhan Zan da su an o konumda benim gözümde.. Bir görev adami :yenieek:

Emre Asik hic sakatlanmazdi yanliz.. muthis bi adamdi... Fenere gitmemeliydi dediklerimden birtane daha..

Aysu Kayaci'yi nasil birakti anlamadim.

Emre Asik hic sakatlanmazdi yanliz.. muthis bi adamdi... Fenere gitmemeliydi dediklerimden birtane daha..

Aysu Kayaci'yi nasil birakti anlamadim.

Aynen ama bu Aysun Kayaci olayini bilmiyordum ben hic, Adamin zevki muhtesem :D

Gokzan Zan alternatif olarak iyidir de abartmayalim. Zan < alayi denmis. Maclari nasil izliyorsunuz? Mesela Schalke macinda topu biraksa Dany uzaklastiracak ama Gokhan kafa vurup Bastos'a geliyor top. Allahtan iyi vurmadi, Muslera'nin uzerine gitti top. Boyle ufak gibi gorunen ama ciddi hatalar yapiyor.

Dedigim gibi Zan en fazla iyi bir yedek olur. Bir kac macligina da idare edebilir. Ha mevcut takimda Dany'den cok farki yok o yuzden ligde Zan oynasa sorun etmem ama sezon sonu mutlaka cok ust duzey bir stoper alinmali.

guzel fikir gokhan zan zaten rovans macinda oynicak danny cezali o yuzden simdiden alissin .. iyidir

gokhan zan helal olsun valla adam oynuyor yaa tebrik ederim elinden gelenin en iyisini yapmaya calısıyor

Danny cezalı olacağı için hoca onu TT Arenadaki maça hazırladı resmen. En azından iyi bir alternatifimiz var Gökhan dengeli adam fena değil yani. En azından lig için işimizi görür..

yemin ediyorum G.Zan gibi bir adam yok yaa .. her yere ayak uyduruyor aylarca oynamasa bile ..

Geri
Üst Alt