Cevap: #5 Gökhan Zan

Az biraz seri olsa çok iyi olur böylede çok iyi.

Eldeki en iyi stoper.Gerek boyu,gerek fiziği gayet yerinde.

Dany ile kullanılmalıydı.

Artik verin su adama formayi,Semihin kendini gelistirmesini beklersek yandik.

Bu adam artık ligin sonuna kadar ilk 11'de oynamalı. Yakın çekimde gösterince baldırları Ronaldo kadar olmuş. "Yuh dedim" ne ara yaptı bu kası? Bir de Zan yani, kristal dediğimiz adam.

Defansda birilerinin yerine oynamalı artık

çünkü gerçekten formayı hak ediyor

böyle devam et aslanım bravo

Bu adam artık ligin sonuna kadar ilk 11'de oynamalı. Yakın çekimde gösterince baldırları Ronaldo kadar olmuş. "Yuh dedim" ne ara yaptı bu kası? Bir de Zan yani, kristal dediğimiz adam.

Belki yag dir? :D

Bence ilk 11'de başlamalıydı maça. Bu tip karşılaşmalarda tecrübe çok önemlidir. Zan böyle kritik maçlara alışık bir futbolcu.

Almanya'da olynasa Serdar Tasci gibi herkes ister, o kadar fark yok bence aralarinda.Artik ilk 11 baslayacak guveni verdi alsin formayi,seneye de kesinlikle kalsin rotasyonda.

Yorumlara baktım hangi başlıktayım acaba diye kontrol ettim.İlk 11'de başlasın diyenler olmuş:(

schalke maçı sonrası soyunma odasında çekilen resmi görmedin herhalde renkdaş. takımdaki en kaslı oyunculardan biri. spartacus'e koy oynar. dur resmi bulunca editlicem

9.jpg

Pique de reale karşı.beyin var ama olmuyor bazen :D

Geri
Üst Alt