Cevap: #5 Gökhan Zan

Dany cezalı, herhalde haftaya kimse Zan' ın oynamasını savunmaz. Haftaya Semih-Hakan ikilis ile çıkarız defansa Riera solbek olur. Rijkaard döneminde boşuna saatli bomba lakabı takılmadı Gökhan Zan'a.

Defanstan kesinlikle top çıkarmaması gerek bırak yanındakine topu golüde bu yüzden yedik zaten uzun oynayamıyorsun neden sürekli deniyorsun

Maca sarhos cikti sanirim.

Şu bir gerçek ki topu şişiren tek stoper.

Ne Semih dan dun oynar ne Dany ne Urfalı

Bu adam gerçekten çok kötü stoper.

forveti Drogbadan oluşan bir takımın savunma hattıda onun kadar olmasada bir alt seviye kalitede olmalı,her maç basit basit goller yedirmemeli,hucum hatta gol atmak için çırpınırken savunma hattı bu kadar basit goller yememeli.....

Bu topice girip küfürler yağdırmak istiyodum maçı izlerken gerçekten ben çok geriliyorum bu adam oynarken maç sırasında tam bir paket sigara içtim yalan değil yani o kadar kolay bir maçı gereksiz sıkıntıya soktu ki Gökhan.

Ne demeli bilmiyorum tansiyon felan kalmadı.

Bu takımdan ne istiyorlar anlamıyorum yüzyılın pasını vermeye çalışıyor defanstayken ver yanındakine başka birşey istemiyorum ya.

Berbattı. Madrid maçında 2 top ayağına geldi diye methiyeler methiyeler...

Aldığı her topu Mersin'e şişirdi adamları pozisyona soktu.

Çok kolay çalım yedi.Hiç bir kademeye giremedi.

Kısacası ÇÖP.

Biz neler çekmişiz ya Sabriler Gökhanlar Servetler Sarplar Barışlar lar lar...:sad007:

Hakan-Gökhan-Semih 3lu stoper çıkalım, Hakan ve Gökhan savunmadan hiç çıkmamalı çakılı oynamalı.

2. yarıda nadir gelmeye çalışan MİY ataklarında önde bastı. Sanırım maçtaki en etkili olduğu anlar olabilir.

Beni asıl düşündüren Madrid maçı hayırlısı diyelim.

Madrid maçının neyini düşünüyorsunuz ki? Mourinho acısa da takıma dese beraberliğe yatın. Kardeş kardeş 1-1 bitirsek 1 puan daha ülke ve takım puanına katsak.

Hakan stoper de başlayabilir Madrid maçına. AMa hangisi daha zararlı olur bizim için, onu bilmiyorum :o

İspanyolların en beğendiği oyuncu olmuş ilk maçta.

Geri
Üst Alt