Cevap: #5 Gökhan Zan

Ben Ömer Toprak'la Serdar Taşçı'nın,Gökhan'dan çok üstün olduklarını düşünmüyorum.

2 sene daha oynar. Kapris yok dert yok. Görev verildigi zaman çıkar oynar. Helal olsun.

nazar-boncugu-029.jpg

sezon sonu sözleşmesi bitiyor iyi yedek ama anca 4. sıradaki stoper olur.

Mersin maçında yaptığı hata bizi yakıyodu, asla uzun pas atmaması gerekiyo

bi de mümkünse higuain'e çalım atmayı da denemesin bi daha

haricen bu maçta harikaydı, son dakikalarda bi kafa topunun rakipten çıktığını hakeme anlatmak için girmediği şekil kalmadı

kendisini tebrik ediyorum

Harika oynadı. Hemen sözleşmesi uzatılmalı.

topu oyuna sokan oyuncu olmaması gerekir eğer pas atacaksada garanti pas atması lazım david luizleşmeye çalışırsa çok gol yeriz

bu adamın hakkı çok yendi , takıma geldiği günden beri taraftardan sürekli üvey evlat muamelesi gördü ama ne zaman sahaya çıksa aslanlar gibi mücadelesini etti , aynı zamanında Emre Aşık'ın yaptığı gibi...

Sözleşmesinin uzatılması gerekiyor , seneye bize lazım hele yabancı sınırı varken.

bu adamın hakkı çok yendi , takıma geldiği günden beri taraftardan sürekli üvey evlat muamelesi gördü ama ne zaman sahaya çıksa aslanlar gibi mücadelesini etti , aynı zamanında Emre Aşık'ın yaptığı gibi...

Sözleşmesinin uzatılması gerekiyor , seneye bize lazım hele yabancı sınırı varken.

Kesinlikle katiliyorum. Emre Asik ornegi de cok iyi oturmus.

Oynadığı maçlarda iyi işler yaptı.(mersin'de rakibe ortaladı top hariç)Brava panpa..

Servet ayısından falan kat ve kat iyi.Çok geç anladıık değerini.

Ligin en iyi Türk stoperini kullanmak gerek.

Gökhanın hakkı falan yenmedi,lakabı cam adamdı yani uzun bir dönem kronikleşmiş sakatlığı vardı,sahaya adım attığı anda sakatlanıyordu,kimse Gökhana kötülük falan yapmadı sadece durum sakatlığı idi,yoksa tabiiki rahat rahat oynardı bu takımda:b5:

Tamam Gökhan iyi bir stoper ama Semih'i kimseye değişmem, Gökhan dünkü maçta çok iyi oynadı, tecrübesinden dolayı.Yine de takımımız da kalsın ona çok ihtiyacımız olacak.

Ya cidden en çok saygıyı hak eden futbolcuların başında geliyor Türkiye'de Gökhan Zan. Her zaman hazır, her zaman inançlı, her zaman sahaya elinden gelenin hepsini koyan bir adam. Kulübede olması şahsen bana güven veriyor. Oyuna girdiği zaman elinden geleni yapacağını biliyorum çünkü.

daha oncede soylemistim

sinan kalogluna tv de hayatinda gordugun en caliskan topcu kim diye soruyorlar

1 sn beklemeden gokhan zan diyor antreman biter bitmez gyme gider diyor saatlerce

var bisey belliki

Emre Asik yolunda devam ediyor :yenieek:

gökhan=emre aşık vol.2 maşallah artık eskisi gibi sakatlanmıyorda alternatif olarak iyi.gökhan ve hamit ilk 11 oyuncuları değil yani onlarla 30-40 maç çıkartamasın bir sezonda ama rotasyonda başarılı olurlar.

Mersin maçında ne kadar kötüyse, bu maçta da bir o kadar iyiydi..Aslında genel anlamda bu sezon iyi bir grafik çizdi oynadığı maçlarda..

Geri
Üst Alt