Cevap: #5 Gökhan Zan

Çalıştığı kesin çünkü 2 ayağıyla isabetli paslar atabiliyor.Eskiden bu kadar iyi çıkarmıyordu topları.Araya adam da kaçırmıyor fazla.Cris'in yerine deneseymişiz ilk yarıdaki Karabük maçı da farklı olabilirmiş.

Real maçını kazanamasaydık bu maçtan puan kaybederdik.

Danyden de Semihten de iyi oyunuyor. Ayağına hakim.Helal sana Gökhan.

Gökhan-Dany ikilisini daha çok tercih ederim açıkcası.

Semih Kaleciye geri pas vermeyi bırakmalı artık

İleriye pasları, hücumu iyi ama asıl işi defansı yapmalı. Ceza sahamızda rakibe daha çok girişmeli, bunu sürekli Semih' e bırakmamalı. Hücuma çıkayım derken stoper partnerlerini yalnız bırakmamalı

Gökhan Zan hicbirzaman kötü stoper degildi. Sakatlik sorunu vardi adamin inanilmaz derecede. Konu hep buydu.

Ama bu sene masallahi var. Sakatlandigini hic duymadik, defansi da ciddi anlamda toparladigini düsünüyorum.

Ayrica Gökhan Zan´dan daha iyi Türk alternatif asla bulamayiz. Derhal sözlesmesi uzatilmali.

semih'in cezalı duruma düşmesine sevinmedim ama haftaya dany-zan ikilisini görecek olmak beni sevindirdi.

Adam tank gibi bişey oldu lan bir de o pas neydi be Gökhan bir an Pique sandım valla.

çok iyidin gökhan fiziği rakipleri ürkütmeye yetiyor zaten:asd:

Ynt: #5 Gökhan Zan

Bugün çok iyiydi, hatta oynadığı bütün maçlarda iyi oynuyor. Burak'a attığı asistlik pas mükemmeldi. Bir defans oyuncusundan bunları görmek daha çok mutlu ediyor beni. Böyle devam eder inşallah.

gelecek maç içinde dany-Gökhan ikilisi iki oyuncunun da profiline bakarak değerlendirirsek uyumlu olacaklar gibi görünüyor. Mersin maçını kıstas olarak almıyorum. o maçta bütün defans değişmiştive takım laubali bir oyunla başladı oyuna

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Duran toplarda defansı gayet güzel toparlıyor ayrıca. 1-2 top çıkardı bugün de. Çok zaman kaybetmişiz biz çok.

Burak'a ne pas atmış ama. Kompany mübarek. :f

ınsallah klasık gokhan hareketını yapıp bızı yakmaz elazıg maçında

Geri
Üst Alt