Cevap: #5 Gökhan Zan

Valla sezon başında niye düşünülmedi anlam veremiyorum. Adam gerçekten hakkını veriyor. Verdiği pasları görmesem hayatta inanmazdım. Baya çalıştırmış kendini ciddi.

sene başında beri kendisine şans verilmesi gerektiğini diyordum. haksız çıkarmadı beni:ayatollah: boşuna cris geldi!

Sözlesmesi icin cok da fazla beklenmemeli. Gökhan Zan bu takimda kalmayi haketti.

1 saatimizi almaz. Gökhan Zan´a da jest olur. Umarim en yakin zamanda haberi aliriz

adam gibi adam cam adam diyenlerede en güzel cevabı sahada veriyor tabi hata yapacak sonuçta uzun zamandır forma giymedi ama kusursuza yakın oynaması çok çok iyi

Futbolu yeterince tartışıldı ama adamlığı Hakikaten Adam gibi Adam

Mükemmel oynamaya başladı seneye her iki beke takviyeyle savunmamız kaya gibi olur.

Gökhan-Dany ikilisini Semih-Dany'e tercih ederim.

bence semih daha iyi benim fikrim

Hocam son yediğimiz gollere bak hepsi Lider oyuncu eksikliğinden ya da Semih'in hatalarından. Tamam Semih alt yapıdan çıktı eyvallah ama Galatasaray gibi bir takımın defansına olmuyor bence. Gökhan en azından biraz kapatabilir Dany'le birlikte.

Hocam son yediğimiz gollere bak hepsi Lider oyuncu eksikliğinden ya da Semih'in hatalarından. Tamam Semih alt yapıdan çıktı eyvallah ama Galatasaray gibi bir takımın defansına olmuyor bence. Gökhan en azından biraz kapatabilir Dany'le birlikte.

zaman gösterecek.

Valla iyi oynadıktan sonra bazıları yıllardır Gökhan Zan hayranıymış da haberimiz yokmuş.

Şahsen ben böyle olacağını hiç düşünmemiş hiç tahmin etmemiştim ama adam bir çıktı harikalar yarattı.

Muazzam oynuyor.

Kendisine güvenmeyenlere,varlığı unutulup yerine 35'lik Cris'i getirenlere,binlerce Galatasaray taraftarına en güzel cevabı sahada veriyor.

Ben kendisinin oynamasını hep istiyordum zira gençleştirme fenomenine en karşı isimlerden biriyim. Kendini kanıtlamış oyuncu sırf yaşlandı diye gözden düşmemeli artık.

Ben kendisinin oynamasını hep istiyordum zira gençleştirme fenomenine en karşı isimlerden biriyim. Kendini kanıtlamış oyuncu sırf yaşlandı diye gözden düşmemeli artık.

Bunun en büyük örnegi bence son sene Ujfalusi ve bu sene Drogba'dir. Tamamen katiliyorum dedigine.:yenieek:

Semih bizim takımın 1. stoperi olamaz.. Alt yapıdan çıktı eyvallah ama yedekde durabilir..

Gökhan Zan kesinlikle takımda kalmalı. Ayrıca Ujfalusi'nin yerine çok üst düzey bir stoper alınmalı. Gökhan, Dany, Semih, Transfer...

cam adam yazmayi bilirsiniz lakin takimin en iyi stoperine hakkini teslim etmeye gelince herkes aut

Geri
Üst Alt