Cevap: #5 Gökhan Zan

Emekliligini bizde yapsin Emre Asik sonrasi herzaman hazir olacak,tecrubeli stoper acigini kapatti.:ayatollah:

Bugün iyiydi.Aslında tüm stoperlerimiz gününde oldu mu çok iyiler ama kötü oldularda mı hiç çekilmiyorlar.

Bugün çok iyi oynadı.

Cris'e kızanları anlıyorum.Yanlış transferdi ama tutabilirdide..Hatalar olucaktır..

iyi bir alternatif, maasi da düsük

Şu anki oynadığı maçlar baz alındığında ne Semih, ne de Danny bu adamın yanına yaklaşamaz. Fiziğini ve futbol mentalitesini önemli şekilde geliştirmiş. Ciddi ciddi ince paslar verir hale gelmiş. Bravo doğrusu.

Gökhan Zan iyi hoş da kaçak dövüştüğünü bir ben mi fark ediyorum... Pozisyonlaın çoğunda partneri oluyor kendisi pek ortada yok... Ama rotasyon için iyi oyuncu öyle belli başlı zaafı yok sadece biraz daha maçın içine girmeli...

Dany'e tercih ederim Gökhan'ı. Pimi çekilmiş canlı bomba değil en azından.

Su formuyla Semih ve Dany'nin önünde yazilmasi gereken ilk isim.

Gökhan oyunu kuracam diye cok top kaptiriyor, kendisini playmaker saniyor heralde. Bu yüzden pek güvenmiyorum.

Semih-Zan stoper ikilisi olur. Böylelikle Reira da Sneijder de oynayabilir.

Sözleşmesi 2 yıl uzatılıyormus,hadi bakalım...

Sözleşmesi uzatılsın ! :ayatollah:

Espanyol ile anlaşttığı haberleri var ne kadar doğru acaba ?

Espanyol Gökhan Zan'ı istiyor

La Liga kulüplerinden Espanyol, Gökhan Zan'la ilgilendiklerini duyurdu..

Katalan kulübünden yapılan açıklamada, sezon sonunda Galatasaray ile sözleşmesi bitecek olan Zan ile temaslara başlandığı vurgulanarak lig bitiminde bu futbolcuyu renklerine bağlayabilecekleri mesajı verildi.

Gökhan Zan ile hangi şartlarda anlaşmaya varıldığı ise açıklanmadı. Gökhan Zan özellikle Galatasaray'ın, Real Madrid ile oynadığı Şampiyonlar Ligi çeyrek final serisinde ortaya koyduğu performansla İspanyol medyası tarafından en iyi oyuncular arasında gösterilmişti.

23 kez Milli formayı giyen tecrübeli oyuncu için herhangi bir bonservis bedeli ödenmemesi İspanyol kulüpler için büyük avantaj oluşturuyor. Galatasaraylı oyuncuya diğer bir La Liga ekibi Sevilla'nın da takibe aldığı iddia edildi.

Yedek olarak iyi olabilir ama gerçekçi bakmak olmak gerekirse hedefimiz daha yukarılarıysa stoper transferinde kalitenin artması lazım.

Mac basi anlasma yapalim yine bir 1+1 kontratla. 4.stoper icin ideal bir isim

G.Zan bence elimizdeki en iyi kademeci.Sezon basında Semih-Danny'nin yaptıkları kademe ve zamanlama hatalarından bir sürü gol yedik.G.Zan sezon basından beri düzenli olarak oynasa daha az gol yerdik.

Geri
Üst Alt