Tam bir görev adamı yedek kalsa da sorun çıkarmaz bazıları gibi trip falan bilmez çıkar işini yapar

fiziken inanılmaz olmus,izbandut gibi,32 yası bitecek,yazık valla,bu adamın bosa gecen o kadar cok senesi var ki,3 sene max verim almalıyız Gokhan dan

bu adam her oyuna girişinde içimden eyvaah diyorum ama maşallah her defasında yüzümü kara çıkarıyor sağolsun varolsun saygılar Gökhan

Birebirde yakalanmadığı sürece her forvetle başedebilir.. Özellikle Cepheden gelen Hava toplarında Karakteri ve İhtiyac olduğunda ben burdayım diyip adam gibi oynadığı için saygı duyuyorum

Çok iyi ya, Mancini'de baya beğenmiştir. Bankosu olabilir yani, şaşırmam.

Zan oynadığı sürece hava toplarında sıkıntı yaşamayız yerden zaafları var adam kaçırabiliyor ama gayet iyiydi bugün

Müthişti bugün,yabancı kontenjanında çok iyi bir yedek muhabbeti bırakılması lazım bu adam hele ki ligte ilk 11 oynar-oynamalı da.

formayi hak etti akhisar maçında oynamalı. kim hakediyosa oynasin

Oynar zaten Semih de riske edilmez.

İşte böyle iş disiplini yüksek yerliler oldu mu elin rahatlıyor.Yoksa çok üst düzey stoper mi ? Değil,ama iş görüyor ve takdir kazanıyor...

gökhan ve chedjou hakkındaki yorumları okumadım ama eminimki ikiside çok beğenilmiştir doğal olarak,

bende beğendim. ama kabul etmemiz gerekir ki

bu gece oynanan futbol, yaptığımız savunma gökhan ve chedjou'nun işini çok kolaylaştırdı.

çok başarılılardı ama onlar için basit bi oyundu özellikle ikinci yarı.

bütün takım ceza sahası önünde ve içinde kapanmış, kontrol etmeleri gereken alan, rakip atağın gelişme yönüne bağlı olarak

10-15 metrekare civarlarına inmişken kötü oynamaları sürpriz olurdu açıkçası.

buna rağmen yediğimiz ikinci golde biraz sıkıntı var gibi geldi bana.

bu yazdığımı kopyalayıp chedjou başlığına yapıştırmam lazım. çünkü farklı birşey söylemek zor.

Geri
Üst Alt