Oyunu geride kabul ettiğimiz için sırıtmadı. Zaten böyle düzende oynayacaksak sahaya ilk yazılacaklardan olmalı.

Bence biz de Semih-Gökhan-Chedjou üçlü defansa geçmeliyiz.

Emre Aşık'ın son dönemleri gibi. 10 maç oynatmasan bile küsmüyor ve kendini hazır tutup 11. maçta çıkıp katkı sağlıyor. Ama bence şu an Semih'ten daha iyi durumda ve ilk 11 için düşünülmesi gereken adam..

Emre Aşık'ın son dönemleri gibi. 10 maç oynatmasan bile küsmüyor ve kendini hazır tutup 11. maçta çıkıp katkı sağlıyor. Ama bence şu an Semih'ten daha iyi durumda ve ilk 11 için düşünülmesi gereken adam..

Semih kısmını bilmem ama ben de aynı şeyi yazmaya gelmiştim..Emre Aşık'ın son dönemlerine aşıırı benzettim Gökhanı..

Helal olsun Gökhan! Bu haliyle önümüzdeki seneyi de götürür. Yerli stoper say desen bir elinin parmagini gecmez. Toprak-Semih-Aykut Demir'den sonra G.Zan gelir yüksek ihtima, ülkede baska stoper yok cünki. Egemen'in yanina cok klas adam gibi duruyor Gökhan. Tam italya ligi stoperi.

Geçen sezon ve bu sezon oynadığı hemen hemen her maçta iyi oynadı geçen sezon da iyidi.. Bence stoperlerden biri sakatlansa yerine girine aratmayacak bir isim olması iyi yedek kulübesinde 2-3 sezon falan da götürür bizi..

İyi profesyonel, elinden geleni yapıyor. Dün de pek sırıtmadı.

Güvenip de bizi mahcup ettiği maç hatırlamıyorum. Helal olsun.

bundan sonra mutlaka 11 başlamalı. 3-2lik madrid maçından bu yana söylüyorum sırf bu maç için geçerli değil. Hava toplarında inanılmaz müthiş dünyada sayılı stoperler arasında aynı zamanda adam tutması,madaheleleri 10 numara. Bu adam 11 başlasın.

Dün sırıtmamış haliyse sırıtan halini merak ettim doğrusu.

gokhan-zan-2.jpg

Birşey demiyorum yanlış anlama. Dünkü oyunu baz alırsak ''pek sırıtmadı'' kelimesi hafif kalmış gibi sanki. Gökhan'dan böyle ekstra bir performans beklenmezdi. Son yıllarda, Galatasaray'da gördüğüm en yüksek stoper performansıydı.

Yani haklısın aslında, sırıtmadı kelimesi biraz hafif kaldı bencede :) Bende kötü anlamda demedim zaten, hani oyuna sonradan girdiği halde pek sırıtmadı demek istedim. Cidden başarılıydı, söyleyecek söz yok.

Yıllanmış şaraba benziyor. Dün hepimiz gördük hızlı ve atik bir şekilde müdahalelerini yaptı Juventus maçında birçok golü önledi. Kendine bakıyor olsa gerek çok atletik olmuş 10-15 kilo vermiş gibi duruyor. Engin örnek alıp göbeğini eritmeli.

Geri
Üst Alt