Mancini Zan'dan formayı almaz artık.

Helal Olsun aldigin Paralar Gökhan Reyis .Muhtesem oynadi resmen..dün takimimiza en begendigim adamlardan biriydi,diger isimler Melo ve Chedjou'ydu

Zan son iki yıldır böyle. Ne zaman görev versen çıkıp takır takır oynuyo. Muazzam bi yedek

Ccc Tevezsavar Ccc

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Sırım gibi olmuş ama bu ağır olması ve kademe hataları yapmasını değiştirmez. Semih çıktı Juve maçında 2 gol yedik bir de bu açıdan düşünelim.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=ZCjlTpIBkwQ[/media]

3:15 den sonra

Semih çıktı Juve maçında 2 gol yedik bir de bu açıdan düşünelim.

semih cikinca yemedik son 13 dakika kala 2 gol yedik. Semih olsa ilk 45'tede yiyebilirdik ikinci 45tede yiyebilirdik, belkide hic yemeyebilirdik. Boyle bi bakis acisi olamaz onu kastediyorum yani. Juve uyuyodu tam amrabat uyandirdi sagolsun. Yoksa 3 stoperimizde iyiydi bence

Sırım gibi olmuş ama bu ağır olması ve kademe hataları yapmasını değiştirmez. Semih çıktı Juve maçında 2 gol yedik bir de bu açıdan düşünelim.

Nasıl yani? Şaka mı bu? Yediğimiz 2 golde Gökhan'ın ağırlığı veya kademe hatası yaptığına dair hiç bir emare yok. :) Şaka olduğunu düşünüyorum.

Yaptığı penaltıyı hakem nasıl es geçti anlamadım, kimsede bahsetmemiş burda evet genel performansı oldukça iyiydi ama orda o adamın üstüne çullanmasının amacı neydi çok merak ettim Allah'tan hakem çalmadı yani.

Bence yaşına takılmamak lazım daha çok rahat 3-4 sene götürür. Böyle tecrübeli ce her zaman hazır adamların kadroda olması önemli.

Emre Aşık 36 yaşında Benfica deplasmanına çıkıp bir de gol atmıştı.

Bazıları milli takıma neden seçilmedi diyor. Terim' in milli takımdan kovulmasının birinci nedeni vasat bazı gurbetçi futbolcuların milli takıma seçilmesi ise, diğer Servet- Gökhan ikilisinin yedirdiği goller olmuştur. Gökhan Zan Terim' in sevdiği bir futbolcu ama sevgininde bir sınırı var. Ölüm kalım maçlarına Gökhan Zan ile çıkılmaz.

Escude-Sivok ikilisinin oynadığı takımda oynayamayan Ersan'ın çağırıldığı Milli Takım'da ilk 11 oynar.

cok ağır bi adam mesela 1-0 gerideyiz ve defansımız orta sahadaya kadar gelmiş

işte o zaman cok sırıtır zan.

ama ben severim gökhanı

Geri
Üst Alt