3 tane topu takibe verip pozisyona soktu herifleri. Gelmiş iyi diyorsunuz.

normal gökhan performansi. birsey beklemeyin. bizi 33'lük g.zan'a mahkum edip stoper almayanlara laf edelim.

Rakibe pas atıp pozisyona sokan stoper iyiyse diyecek bir şeyim yok fazla. İyi oynadığı maçlar var ama özellikle yediğimiz golde Gökhan nerde, ben onu bile çözemedim.

kardeşim takımın en iyi stoperi diyorum evet kesinlikle takımın en iyi stoperi burası kesin ama iyi stopermi onu bilemem;;!!

İyi yedek olur ötesi değil ayrıca şöyle bir sorun var 2 tane stoperde aynı tarz oyuncular olunca bu tarz maçlar olabiliyor Allahtan çok açık alanda yakalanmadık sivas pek gelemedi yoksa delik deşik ederlerdi maçın başında kanatları delik deşik ettikleri gibi.

Takimin en iyi stoperi dedik, dunyanin en iyi stoperi demedik. Diger 3unden daha iyi iste.

Semih'ten iyidir ama oyun kurma anlaminda bütün stoplerden kötü. Cok riskli oynuyor.

Gökhan Zan aslında fiziğiyle defansa liderlik edecek bir tipte adam ancak maalesef o yeteneğini kullanamıyor . Aslında Dany ve Chedjou'yu gönderip yerine Ujfalusi tarzında bir defans mesela John Terry gibi bir defans gelseydi harika olurduk .

O pozisyonlar gol olsun da göreyim ben takımın en iyi stoperi diyenleri. İyi oynadığını düşünmeseniz öyle demezdiniz herhalde.

Ömer Toprak vardı da Hoca Gökhan'ı mı oynattı ? Şu an Gökhan Semihten Chedjoudan ve Danyden daha iyi .

2.yarıda bir çalıma girdi, yüreğim ağzıma geldi valla. Bizim defansa geçen adam sapıtıyor, garanti oynayalım diyen yok, hep maksimum risk. Ama genel olarak iyiydi bugün.

Semih ile çok iyi ikili olurlar Chedjou yerine banko yazılırda,bugün çok kötüydü yaptığı bariz hatalar gol olmadı şanslıydı.

Defans hattı o kadar kötü ki Gökhan Zan gözümüze iyi geliyor , yediğimiz golde kendisi kadrajda bile yok nerede acep ?

Topu oyuna sokma sıfır üstüne bu yüzden tehlike yaşama durumu ,

birde atmaya çalıştığı çalım var , gerçi orada asıl suçlu Selçuktur bence , kısaca kadro mühendisliğini yapanlara selamlarımı iletiyorum .

Dünkü pozisyon tamamen oyunun verdiği rahatlıktan oldu, saniyelik bir konsantrasyon kaybı diyelim, o da bir kere olur. İşini ciddiye alarak yapan ender adamlardan biridir Gökhan, ve oynadığı maçlarda sırıttığını pek görmedim. Dün de iyi oynadı, Semih biraz kenarda otursun formanın değerini anlayacaktır. Gökhan şu an için 1. tercih olmalı.

Geri
Üst Alt