Bir ara bu ADAM'a Servet Çetin ile birlikte hain muamelesi yapılmıştı. Ama helal olsun sana. Şu gün şu açıklamayı yapmak için 40 yıllık Galatasaray'lı olman lazımdı. Sen benim için artık öylesin Gökhan.

Golden sonra gözlerim doldu o soğukta stattaki taraftar ekrandaki milyonlar çok farklı bir duygu yaşattı takım üstüne Gökhan'ın konuşmaları her şeyiyle güzel bir gündü

1480773_10152089037344292_713052054_n.jpg

Gökhanın maç sonu konuşmasını dinledim. Çok güzel ve içten konuşmuş.

Bu arada kafa toplarının tamamına yakınını rakibe bırakmadı. Bu formuyla mutlaka her maç oynamalı.

Juventus Maçının bence yıldızıydı bu rezil sahada Llorente gibi bir pivot santrafora kafa topu vermedi,adım attırmadı helal olsun.Adamı resmen bitirdi yüreğiyle savaştı İtalyan savunma oyuncularına ders verdi adeta ...

Gokhan Zan da su Juventus maclarinda baya iyidi..

Yunus Tetik: Gökhan Zan'ın Hikayesi şunu bi okuyun..ne zorluklar yaşamış anlarsınız...babasının sesini bir kez bile duymamış,tam ameliyat olup iyileşebilcek parayı bulurken de trafik kazasında kaybetmiş...ayrıca ailenin çoğunda böbrek yetmezliği var.dayısını bu yüzden kaybetmiş...kardeşi de doğuştan zihinsel engelli...

inşallah GS forması altında jübilesini yapar.

Konusmasini kendimce unutulmaz olarak nitelendirdigim Galatasaray Anilari arsivime ekledim.

En son konusmasi efsaneydi, 1000 gs li 10000 fenerliyi yok eder hesabi :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt